Porziņģis pirms «Celtics» sezonā pirmās uzvaras komandas rindās saņem NBA čempiona gredzenu
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 08:10
  • LSM
  • 4

Porziņģis pirms «Celtics» sezonā pirmās uzvaras komandas rindās saņem NBA čempiona gredzenu

Pirmā uzvara sezonā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona otrdien tika uzsākta ar īpašu notikumu – Bostonas "Celtics" izcīnīja uzvaru, apliecinot savu spēku un saspēli laukumā. Šī uzvara ir simbolisks sākums, jo komanda ir apņēmības pilna nosargāt čempionu titulu.

Porziņģis un savainojums

Tomēr izlaižamais spēlētājs Kristaps Porziņģis joprojām dziedē savainojumu, kas viņam liedz piedalīties pirmajās spēlēs. Lai arī viņš vēl nevar doties laukumā, Porziņģis paliek svarīga komandas sastāvdaļa, un fani ar nepacietību gaida viņa atgriešanos.

Čempiona gredzena saņemšana

Pirms mača "Celtics" spēlētājiem tika pasniegti pērnajā sezonā nopelnītie čempiona gredzeni. Šis notikums bija emocionāls un nozīmīgs gan komandai, gan tās līdzjutējiem. Kristaps Porziņģis saņēma arī savu gredzenu, apliecinot viņa ieguldījumu komandas panākumos. Dārgakmeņiem rotātais gredzens simbolizē smago darbu un komandas saliedētību, kas noveda pie pagājušo gadu titula.

Priekšteču mantojums un nākotnes cerības

Kā viens no līderiem un atzītu talantu vidū, Porziņģis var lepoties ar čempiona gredzenu savā kolekcijā. Viņa uzvaras ceļojums NBA turpinās, un fani cer, ka viņš drīz atgriezīsies laukumā, lai kopā ar komandu turpinātu cīņu par jauniem panākumiem. "Celtics" ir apņēmības pilna ne tikai nosargāt pagājušā gada titulu, bet arī turpināt veidot savu leģendu NBA vēsturē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas