Konkursam Supernova šogad pieteiktas 96 dziesmasZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Konkursam Supernova šogad pieteiktas 96 dziesmas

Supernova konkurss: 96 dziesmas iesniegtas šogad

Šogad Latvijas Televīzijas (LTV) organizētais konkurss _Supernova_ ir ierakstījis jaunu vēsturisko brīdi – 21. oktobrī noslēdzās dziesmu iesniegšana un konkursa rīkotāji paziņoja, ka kopumā saņemtas 96 dziesmas.

Interese par konkursu aug

Lai gan _Supernova_ konkurss ir cīnījies ar izaicinājumiem iepriekšējās sezonās, šī gada ažiotāža liecina par augošo interesentus un talantiem, kas vēlas piedalīties šajā ievērojamajā mūzikas pasākumā. Ar tik augstu dziesmu pieteikumu skaitu rīkotāji ir priecīgi par šādu atsaucību.

Piedalīšanās nosacījumi un process

Konkursā var piedalīties gan jauni mākslinieki, gan jau pazīstami mūziķi. Katrs dalībnieks varēja iesniegt savu oriģināldziesmu, kas atbilst konkursa noteikumiem. Rīkotāji uzsver, ka katra dziesma tika rūpīgi izvērtēta, lai nodrošinātu augstākos kvalitātes standartus.

Nākamie soļi uz skatītāju sirdīm

Tagad, kad dziesmu iesniegšana ir noslēgusies, drīz sekos kārtējā konkursa kārta, kurā tiks izsludināti dalībnieki. LTV un _Supernova_ komanda jau strādā pie plāniem, lai iepazīstinātu brīvprātīgos un skatītājus ar pārsteidzošajiem talantiem, kuri, iespējams, piepildīs Latvijas mūzikas skatuvi ar jaunām un oriģinālām dziesmām.

Noslēgumā

Kopumā _Supernova_ ir kļuvusi par svarīgu mūzikas platformu Latvijā, un šogad notiekošās sacensības solās būt vēl aizraujošākas. Rūpīgi izvērtējot jaunos māksliniekus un viņu sniegumu, skatītājiem būs iespēja izbaudīt labākās un inovatīvākās dziesmas, kas noteikti atstās paliekošu iespaidu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas