Tēva un dēla sapnis piepildīts – Lebrons un Bronijs kopā iedvesmo "Lakers" uzvarai pār "Timberwolves"NBA
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 07:32
  • TV3
  • 4

Tēva un dēla sapnis piepildīts – Lebrons un Bronijs kopā iedvesmo "Lakers" uzvarai pār "Timberwolves"

Jaunā sezona sākas ar uzvaru

Losandželosas “Lakers” ar godu uzsākuši Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) jauno sezonu, 110:103 gūstot uzvaru pār Minesotas “Timberwolves”. Šis mačs ne tikai iezīmēja sezonas sākumu, bet arī ierakstīja īpašu lappusi NBA vēsturē.

Tēva un dēla duets laukumā

Šis mačs kļuva par vēsturisku notikumu, jo laukumā vienlaikus spēlēja Lebrons Džeimss un viņa dēls Bronijs. Šis mirklis noteikti paliks atmiņā ne tikai viņu ģimenei, bet arī basketbola faniem visā pasaulē. Lebrona un Bronija kopā spēlēšana ir sapnis, kas nu piepildījies.

Entonija Deivisa izcilā spēle

Lai arī Lebrons un Bronijs bija centrā, rezultatīvākais “Lakers” spēlētājs šajā mačā izrādījās Entonijs Deiviss, kurš guva 36 punktus. Deivisa sniegums bija izšķirošs, palīdzot komandai izcīnīt svarīgu uzvaru pirmajā sezonas spēlē.

Iedvesma un cerības nākotnei

Šis notikums ne tikai priecēja “Lakers” fanu armiju, bet arī iedvesmoja daudzus jaunus sportistus, kuri sapņo sekot saviem leģendārajiem elkiem. Laikā, kad basketbols turpina attīstīties un pieņemt jaunas formas, šī tēva un dēla kopīgā ceļojuma sākums Sagaidāms kā brīnišķīgs jauns stāsts NBA vēsturē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas