Čempionu cienīgi – Porziņģa "Celtics" sezonu sāk ar NBA rekordu un pārliecinošu uzvaru pār "Knicks"NBA
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 04:42
  • TV3
  • 4

Čempionu cienīgi – Porziņģa "Celtics" sezonu sāk ar NBA rekordu un pārliecinošu uzvaru pār "Knicks"

Porziņģa triumfs sezonas atklāšanā

Naktī uz trešdienu, pēc Latvijas laika, Kristaps Porziņģis kopā ar Bostonas “Celtics” veiksmīgi uzsāka savu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonu. Spēle, kurā “Celtics” sacentās ar Ņujorkas “Knicks”, beidzās ar pārliecinošu uzvaru 132:109. Šī uzvara ne tikai pierāda komandas jaudu, bet arī nostiprina Porziņģa lomu kā vienam no vadošajiem spēlētājiem.

NBA rekorda sasniegšana

Lai gan rezultāts bija iespaidīgs, “Celtics” izcīnīja arī NBA rekordu. Šī spēle iezīmēja jaunu sezonas sākuma punktu un parāda, ka komanda ir gatava cīņām visaugstākajā līmenī. Sporta līdzjutēji, kas sekoja līdzi šim mačam, nevarēja vien noklusēt par Porziņģa sniegumu, kurš, kā zināms, pēdējos gadus ir cīnījies ar savām veselības problēmām, bet šoreiz demonstrēja stabilitāti un pārliecību.

Spēles gaita un Porziņģa ieguldījums

Mača gaitā “Celtics” rādīja dominējošu spēli, izvirzoties vadībā jau no paša sākuma. Kristaps Porziņģis īpaši izcēlās ar savu precizitāti metienos un spēcīgu klātbūtni aizsardzībā. Viņa sniegums īpaši sašķiroja vienību no mājniekiem, un bija skaidrs, ka viņš ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc “Celtics” spēja nodrošināt sev tik pārliecinošu uzvaru.

Fanu un komandas atbalsts

“Celtics” fanu atbalsts bija jūtams no paša mača sākuma. Arēnā valdīja uzmundrinoša atmosfēra, un komandas rīcībā esošais spēks palīdzēja viņiem sacensties un gūt panākumus. Pateicoties entuziasma pilnajiem līdzjutējiem, Bostonas komanda jūtami guva stimulu, kas ļāva viņiem spēlēt ar vēl lielāku apņemšanos.

Noslēgumā

Kristapa Porziņģa sniegums šajā sezonas atklāšanas spēlē pierāda, ka viņš ir atgriezies gan fiziski, gan garīgi. “Celtics” iezīmējusi 2023./2024. gada sezonu ar spēcīgu paziņojumu, un tas, šķiet, ir tikai sākums. Ja komanda turpinās šādā garā, iespējas cīnīties par NBA titulu kļūs arvien reālāks mērķis. Apņemšanās un saharvotais darbs, šķiet, vedīs “Celtics” uz jauniem panākumiem šajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas