Svarīga informācija ikvienam, kas ikdienā pārvietojas ar vilcienu Tukuma virzienāReģionos
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 07:53
  • NRA
  • 25

Svarīga informācija ikvienam, kas ikdienā pārvietojas ar vilcienu Tukuma virzienā

Svarīgā informācija par vilcienu satiksmi Tukuma virzienā

Tiem, kas ikdienā izmanto vilcienu satiksmi uz Tukumu, ir svarīgi ņemt vērā, ka šodien un rīt būs izmaiņas elektrovilcienu reisos starp Tukums I un Tukums II stacijām.

Remontdarbi dzelzceļa līnijā

Saskaņā ar AS "Pasažieru vilciens" sniegto informāciju, remontdarbu dēļ daži elektrovilcienu reisi tiks aizvietoti ar autobusiem. Šie darbi ir nepieciešami, lai uzlabotu dzelzceļa infrastruktūru un nodrošinātu drošāku pārvietošanos nākotnē.

Autobusu ekskursijas

Pasažieriem, kuri plāno doties ceļojumā, ieteicams iepazīties ar autobusu grafiku. Norādītie reisi tiks sniegti, lai nodrošinātu ērtu pārvietošanos, tomēr var būt izmaiņas laika grafikā, tāpēc ieteicams laikus plānot savas ikdienas gaitas.

Komunikācija un papildu informācija

Lai saņemtu detalizētāku informāciju par izmaiņām un aktuālajiem reisiem, pasažieriem ir ieteicams sekot līdzi AS "Pasažieru vilciens" oficiālajai mājaslapai un sociālo tīklu kontiem. Informācija tiks regulāri atjaunināta, lai nodrošinātu, ka visi pasažieri var plānot savus ceļojumus ar minimālām neērtībām. Atcerieties, ka drošība un ērtība ir mūsu prioritāte, tāpēc lūdzam izmēģināt pacietību un sapratni, kamēr tiek veikti uzlabojumi Tukuma dzelzceļa līnijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas