Porziņģis saņem NBA čempiona gredzenu; "Celtics" svinīgā atmosfērā sezonu sāk ar rekorda atkārtošanuBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi

Porziņģis saņem NBA čempiona gredzenu; "Celtics" svinīgā atmosfērā sezonu sāk ar rekorda atkārtošanu

NBA sezona sākas grandiozi

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunā sezona ir oficiāli sākusies. Otrdien, 22. oktobrī, Bostonas "Celtics" cīnījās ar graujošu uzvaru, kas ne tikai priecēja viņu fanu pulku, bet arī atkārtoja vēsturisko rekordu.

Porziņģis saņem čempiona gredzenu

Pirms mača Bostonas arēnā tika svinīgi pacelts čempionu karogs, atgādinot par pagājušās sezonas panākumiem. Viena no spilgtākajām sastāvdaļām šajā ceremonijā bija Kristapa Porziņģa unikālo NBA čempionu gredzenu pasniegšana. Latvietis, kurš ir kļuvis par nozīmīgu spēlētāju "Celtics" sastāvā, nesa paaugstinātu sportisko uzburbu, saņemot šo prestižo apbalvojumu.

Rekordu atkārtošana!

Mača gaitā "Celtics" parādīja izcilu sniegumu, kas noveda pie jauna rekorda atkārtošanas. Komanda, vadīta no līdzjutēju emocionālās atbalsta un komandas spēcīgajām taktikām, parādīja lielisku spēli, kas lika visiem priecāties par uzvaru. Šī uzvara ne tikai nostiprina viņu statusu NBA, bet arī sniedz pamatu cerībām uz turpmākajiem panākumiem šajā sezonā.

Nākotnes cerības

Pateicoties šai uzvarai un Porziņģa ieguldījumam, "Celtics" fani ir optimistiski noskaņoti par šīs sezonas iespējām. Jaunie sasniegumi un gredzeni simbolizē ne tikai pagātni, bet arī nākotnes iespējas, kas gaida "Celtics" komandu, un lielu potenciālu sacensties par nākamo čempionu titulu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas