Porziņģis saņem čempiona gredzenu, "Celtics" ievadā atkārto NBA tālmetienu rekorduBasketbols — NBA
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Porziņģis saņem čempiona gredzenu, "Celtics" ievadā atkārto NBA tālmetienu rekordu

Porziņģis saņem čempiona gredzenu

Šonakt sākusies jauna Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona, un tās ievadā Bostonas "Celtics" saņēma ilgi gaidītos čempiona gredzenus. Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, kura pievienojās "Celtics" komandas rindām, svinēja šo nozīmīgo brīdi kopā ar saviem komandas biedriem. Gredzenu saņemšana ir katra spēlētāja sapnis, un šis brīdis noteikti paliks atmiņā ne tikai Porziņģim, bet arī visiem godīgajiem komandas atbalstītājiem.

Celtics pārliecinoši uzvar sezona atklāšanas spēlē

Pēc gredzenu saņemšanas "Celtics" devās uz parketa, lai spēlētu pret saviem ienaidniekiem Ņujorkas "Knicks". Spēle nevienam neizraisīja šaubas par "Celtics" dominanci, jo viņi uzvarēja ar pārliecinošu rezultātu 132:109. Porziņģis, kā viens no komandas stūrakmeņiem, atkal pierādīja savu vērtību un sniedza būtisku ieguldījumu šajā uzvarā.

Tālmetienu rekordu atkārtošana

Spēles laikā "Celtics" izdevās atkārtot NBA tālmetienu rekordu, demonstrējot ne tikai individuālu talantu, bet arī komandas saskanību un taktiku. Šis panākums ne tikai spilgtināja viņu uzvaru, bet arī lika runāt par komandas potenciālu šajā sezonā. Fani un eksperti vērš uzmanību uz to, kā Porziņģis un komanda varēs turpināt šādu sniegumu nākamajās spēlēs.

Nākošie izaicinājumi

Ar šādu iespaidīgu sezonas sākumu "Celtics" uzstāda augstus standartus, un šobrīd visiem būs jāpievērš uzmanība, kā viņi tiks galā ar nākamajiem izaicinājumiem. Porziņģim, kā jaunajam "Celtics" līderim, būs jāturpina pierādīt sevi un aktīvi jāietver komandas spēlētāji uzvaru ceļā. Fani cer, ka šī sezona būs ne tikai veiksmīga, bet arī vēsturiski nozīmīga.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas