Bļugers NHL mačā teicami piespēlē, bet Šilovs nepamet rezervistu soliņuSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Bļugers NHL mačā teicami piespēlē, bet Šilovs nepamet rezervistu soliņu

Teodors Bļugers parāda teicamu sniegumu

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien, 17. oktobrī, Čikāgā lieliski nostrādāja Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, palīdzot savai komandai, Vankūveras "Canucks", izcīnīt uzvaru pār Čikagas "Blackhawks". Bļugers, izvirzoties uz ledus, parādīja savu meistarību, izpildot rezultatīvu piespēli, kas ļāva viņa komandai gūt svarīgos punktus turnīra tabulā.

Artūrs Šilovs paliek rezervē

Kamēr Bļugers izcēlās ar asistenci, cits Latvijas hokejists, vārtsargs Artūrs Šilovs, šajā mačā uz rezervistu soliņa palika bez iespējas piedalīties spēlē. Viņa klātbūtne uz soliņa apliecina, ka ir vēl citi sacensību apstākļi, kad komandas treneri izlemj izmantot citus spēlētājus. Šilovam šis bija vēl viens vērtīgs pieredzes brīdis, un cerams, ka nākotnē viņam būs iespēja parādīt savu talantu laukumā.

Vankūveras "Canucks" uzvara

Vankūveras "Canucks" uzvara pār "Blackhawks" ir ne tikai svarīga, bet arī ļoti motivējoša ziņa komandai un tās līdzjutējiem. Šī uzvara var kalpot kā pamats, uz kura balstīt turpmākās spēles, un ar Bļugera sniegumu šī mačā, cerības uz pozitīviem rezultātiem ir augstas. Latvijas hokeja fani noteikti būs apmierināti ar Bļugera veiksmīgo sniegumu un gaidīs, kā attīstīsies viņa karjera NHL.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas