Uzbekistānas IT uzņēmums «Uzinfocom» Rīgā veidos savu Eiropas pārstāvniecību
Ekonomika
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 12:24
  • LSM
  • 4

Uzbekistānas IT uzņēmums «Uzinfocom» Rīgā veidos savu Eiropas pārstāvniecību

Uzinfocom paplašina darbību Eiropā

Uzbekistānas IT uzņēmums «Uzinfocom», viens no vadošajiem uzņēmumiem šajā nozarē ar vairāk nekā 1000 darbiniekiem, pieņēmis stratēģisku lēmumu par savu Eiropas pārstāvniecību izveidi Rīgā. Šī iniciatīva ir nozīmīgs solis uzņēmuma izaugsmē un jaunu tirgu apgūšanā.

Jaunas darba vietas un pakalpojumi

Jaunajā birojā Rīgā plānots izveidot 100 darba vietas. Uzinfocom mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes IT pakalpojumus klientiem ne tikai Latvijā, bet visā Eiropas Savienībā (ES) un Ukrainā. Šī iniciatīva palīdzēs stiprināt uzņēmuma klātbūtni Eiropas tirgū un paplašinās tā konkurētspēju.

Atbalsts no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras

Šis projekts tiek atbalstīts arī no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) puses, kas redz iespēju veicināt ārvalstu investīcijas un Latvijas kā tehnoloģiju centra attīstību. LIAA sniedz nepieciešamo atbalstu jaunu uzņēmumu ienākšanai Latvijas tirgū un veicina tehnoloģiju nozares attīstību.

Uzinfocom vīzija un nākotnes plāni

Uzinfocom plāno izmantot Rīgas pārstāvniecību kā aktivitāšu centru, lai attīstītu jaunas sadarbības iespējas ar vietējiem un starptautiskiem partneriem. Uzņēmuma vadība uzsver, ka Rīgas atrašanās vieta ir ideāla, lai piesaistītu talantīgus speciālistus un nodrošinātu iespējas inovatīvu risinājumu radīšanai.

Kopsavilkums

Uzinfocom paplašināšanās uz Eiropas tirgu ir svarīgs notikums ne tikai uzņēmuma attīstībai, bet arī Latvijas IT nozares izaugsmē. Jaunās darba vietas un pakalpojumi, ko uzņēmums piedāvās, var ievērojami ietekmēt vietējo ekonomiku un darbojas kā stimuls citu starptautisko uzņēmumu ienākšanai Latvijas tirgū.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas