Trešdiena būs vējaina; dienas priekšpusdienā gaidāms neliels lietusSabiedrība/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi

Trešdiena būs vējaina; dienas priekšpusdienā gaidāms neliels lietus

Trešdienas laika prognoze

Trešdien, 23. oktobrī, Latvijas debesis piedzīvos daļēju mākoņu klājumu, kas iezīmēs dienas sākumu. Meteorologi prognozē, ka visā valstī valdīs vējaina laika apstākļu ietekme, kas var ietekmēt gan gaisa temperatūru, gan cilvēku ikdienas aktivitātes.

Neliels lietus ziemeļaustrumos

Priekšpusdienā gaidāms neliels lietus, kas būs novērojams galvenokārt ziemeļaustrumu rajonos. Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) sinoptiķi uzsver, ka šorīt lietus būs īslaicīgs un tam nevajadzētu ietekmēt ikdienas gaitas pārējos Latvijas novados.

Vēja ietekme uz temperatūru

Vējainie apstākļi ietekmēs arī gaisa temperatūru, kas varētu svārstīties no +8 līdz +12 grādiem pēc Celsija. Savukārt vakara stundās gaidāms vēsāks laiks, kas mudinās cilvēkus izvēlēties siltākas drēbes.

Ieteikumi iedzīvotājiem

Iedzīvotājiem ieteikts plānot savu dienu, ņemot vērā laika apstākļus. Tā kā priekšpusdienā gaidāms neliels lietus, ir vērts ņemt līdzi lietussargus, dodoties ārā. Jāatzīmē, ka vējainos laika apstākļos var būt noderīgi arī nostiprināt vaļējās lietas un pasargāt tās no iespējamām izkrišanām vai pārpratumiem. Sekojiet līdzi laika prognozēm un plānojiet savas aktivitātes, ņemot vērā mainīgos laika apstākļus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas