• 2024. gada 20. jūlijs 11:26
  • TV3
  • 20

"Positivus" pierībina Lucavsalu – festivāla pirmās dienas foto

Vairāk foto skaties šeit

Festivāla “Positivus” iestāšanās brīvdienās

Šajās brīvdienās Lucavsalā norisinās viens no gaidītākajiem vasaras notikumiem – festivāls “Positivus”. Šis pasākums, kurš kļuvis par Latvijas vasaras tradīciju, pulcē tūkstošiem apmeklētāju, kas ierodas ne tikai izbaudīt mūziku, bet arī radīt neaizmirstamas atmiņas draugu lokā.

Pirmajā dienā dominē hiphops

Pirmajā festivāla dienā uz lielajām skatuvēm valdīja hiphops. Daudziem apmeklētājiem šis mūzikas žanrs ir īpaši tuvs, un festivāls piedāvāja iespēju izdzīvot labākās hiphopa hits no vietējiem un starptautiskiem māksliniekiem. Enerģiskās uzstāšanās un dinamiskais ritms radīja prieka un enerģijas atmosfēru, kas viennozīmīgi pievilka daudzus mūzikas cienītājus.

Daudzveidīga festivāla programma

Festivāls “Positivus” tiek raksturots kā īpaši daudzveidīgs, piedāvājot plašu programmu, kas apmierina ikviena gaumi. Apmeklētāji var baudīt ne tikai hiphopa žanru, bet arī citas mūzikas stilu kombinācijas, kas nodrošina, ka katrs atradīs ko sirdij, prātam un noskaņojumam atbilstošu. No smagā metāla līdz elektroniskajai mūzikai – festivāla programma ir veidota tā, lai ikviens varētu iejusties sava mīļākā mūzikas stila noskaņās.

Fotogrāfijas, kas iemūžina mirkļus

Pirmajā dienā tika uzņemts daudz iespaidīgu foto, kas iemūžina festivāla burvību un apmeklētāju prieku. Šie attēli ne tikai parāda mūziķu uzstāšanās brīžus, bet arī atklāj cilvēku emocijas un atmosfēru, kas valdīja Lucavsalā. Fotogrāfijas ir neaizstājama festivāla daļa, kas ļauj ikvienam, kurš nevarēja ierasties, izjust pasākuma noskaņu. Festivāls “Positivus” turpinās vēl pāris dienas, un gaidāmās uzstāšanās solās būt tikpat aizraujošas. Lai gadiem ilgi sirdī tiktu saglabātas šīs vasaras atmiņas, nepalaid garām iespēju piedalīties šajā unikālajā notikumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas