Rallijsprints "Latvija" pulcē maksimālo skaitu dalībnieku, pirmais starta numurs Blūmam/EglītimMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Rallijsprints "Latvija" pulcē maksimālo skaitu dalībnieku, pirmais starta numurs Blūmam/Eglītim

Rallijsprints "Latvija" pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu

Rallijsprints "Latvija" šogad sasniedzis jaunu rekordu, pulcējot nevainojamu 32 ekipāžas, kas piedalīsies sacensībās 2024. gada sezonas noslēgumā. Šis pasākums, kas notiks Rīgā, Biķernieku trasē 26. un 27. oktobrī, piesaistījis ne tikai Latvijas autosportistus, bet arī dalībniekus no Igaunijas, Lietuvas, Polijas un Nīderlandes.

Blūms/Eglītis - pirmie trasē

Pirmo starta numuru saņēmuši šī brīža vadošie Latvijas autosportisti, Jānis Blūms un Artūrs Eglītis. Viņu dalība sacensībās ir gaidīta ar lielu interesi, jo abi ekipāžas locekļi ir pierādījuši sevi kā spēkos spēcīgas komandas. Viņu konkurence noteikti padarīs sacensības vēl aizraujošākas.

Starptautiska konkurence

Visu dalībnieku reģistrācijā ir redzams, ka Latvija kļūst aizvien konkurētspējīgāka autosporta arēnā. Ar dalībnieku pieplūdumu no kaimiņvalstīm, kā arī tālākām valstīm, sacensības "Latvija" solās būt ne tikai vietēja nozīme, bet arī starptautiska, sniedzot iespēju automobilistu talantiem no dažādām valstīm vienlaikus sacensties un izaicināt viens otru augstā līmenī.

Noslēguma nedēļas nogale

Pasākuma organizatori aicina visus autosporta līdzjutējus apmeklēt šo iemīļoto šovu, kas ne tikai sniegs ieskatu ātruma un meistarības pasaulē, bet arī radīs fantastisku atmosfēru, kas pārplūdīs ar kaislību un adrenalīnu. Rallijsprints "Latvija" solās būt elpu aizraujošs un neaizmirstams notikums, kas iezīmēs 2024. gada sezonas noslēgumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas