Vecais paziņa Arvīds un Paulas banda: TTT viesos pie lecīgajiem "ķenguriem"Basketbols — Dāmas
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Vecais paziņa Arvīds un Paulas banda: TTT viesos pie lecīgajiem "ķenguriem"

TTT un "Kangoeroes Mechelen" spēles priekšvēsts

Ceturtajā oktobrī, plkst. 21:30, Latvijas spēcīgākā sieviešu basketbola komanda TTT dosies uz Beļģiju, kur izspēlēs Eiropas kausa izbraukuma spēli pret vietējo čempioni "Kangoeroes Mechelen". Šī cīņa solās būt saspringta un pilna emociju, jo abas komandas ir pierādījušas sevi šajā sezonā.

Arvīda atbalsts no malas

Lai arī TTT komanda stāv pretī "ķenguriem", Arvīds, kā viens no TTT fanu pulka sastāvdaļām, noteikti nolaidīs pirkstu uz spēles puls. Viņa drosme un zināšanas par basketbolu būs noteiktā vērtība komandas spēļu atmosfērā. Tas būs īpaši svarīgi, ņemot vērā TTT vajadzību pēc stipra emocionāla atbalsta.

Spēles rezultātu ietekme uz grupu

Uzvarētājas šajā mačā automātiski nodrošinās trešo vietu I grupā, kas ir izšķiroši svarīgi, lai tiktu tālāk. TTT basketbolistēm šī spēle ir iespēja parādīt savu meistarību un cīņas garu pret spēcīgu pretinieku, tāpēc katra punktu gūšana būs nozīmīga.

Kur skatīties spēli?

Basketbola fani varēs sekot līdzi spēles norisei tiešraidē, kas būs pieejama raksta ietvaros. Tas ļaus ikvienam interesentam piedzīvot šo notikumu kopā ar komandu un just līdzi TTT spēlētājām. Neapšaubāmi, šī spēle būs vēl kāds pierādījums tam, ka basketbols ir ne tikai sporta veids, bet arī emocionāla pieredze, kurā katrs līdzjutējs spēlē nozīmīgu lomu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas