Uzmanieties no latviešu kamaniņbraucējiem! Saruna ar Kristeru Aparjodu
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 11:16
  • LSM
  • 4

Uzmanieties no latviešu kamaniņbraucējiem! Saruna ar Kristeru Aparjodu

Jaunā sezona pie durvīm

Jau novembra beigās startē jaunā kamaniņu braukšanas sezona, un tautiešu sporta līdzjutēji ar nepacietību gaida adrenalīna pilnos brīžus. Latvija tradicionāli ir pazīstama ar saviem izciliem kamaniņu braucējiem, un šogad cerības ir saistītas ar Kristeru Aparjodu, kurš ir viens no vadošajiem sportistiem savā disciplīnā.

Intensīvi treniņi vasarā

Sarunā Latvijas Televīzijas "Sporta studijā" Kristers atklāja, ka teju visa vasara pagājusi plānveidīgās un intensīvās sagatavošanās treniņos. "Mans mērķis ir skaidrs – izcīnīt trijnieku Pasaules kausa kopvērtējumā," sacīja Kristers. Viņš uzsvēra, ka šogad koncentrējies ne tikai uz fizisko sagatavotību, bet arī uz psiholoģisko gatavību.

Apņēmība un konkurence

Aparjods skaidroja, ka konkurence kamaniņu braukšanā ir ļoti liela, taču viņš ir apņēmies cīnīties par augstākajām vietām. "Es zinu, ka tas nebūs viegli, taču esmu gatavs atdot sevi simts procentu," viņš piebilda. Savā ikdienas dzīvē sportists neskatās uz citiem, bet koncentrējas uz saviem mērķiem.

Latvijas sporta cerība

Kristers Aparjods ir daļa no Latvijas kamaniņu braukšanas tradīcijas, kas pēdējos gados ir izcīnījusi vairākas medaļas starptautiskās sacensībās. Latvijas Televīzijas skatītāji ir aicināti sekot līdzi Kristera gaitām jaunajā sezonā, jo viņš tiešām ir viens no tiem, kas var nest Latvijas vārdu līdz pirmajiem numuriem. Uzmanieties no latviešu kamaniņbraucējiem – viņi noteikti būs redzami uz pjedestāla!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas