Jūtas kluba aizsargam Durzi veikta pleca operācija, nevarēs palīdzēt vairākus mēnešusNHL
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 13:19
  • TV3
  • 10

Jūtas kluba aizsargam Durzi veikta pleca operācija, nevarēs palīdzēt vairākus mēnešus

Jūtas kluba zaudējums

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Jūtas klubs ir paziņojusi par būtisku zaudējumu savā aizsardzībā. Komandas aizsargs Šons Durzi ir piedzīvojis muguras pleca operāciju, un viņš nespēs palīdzēt komandai vairāku mēnešu garumā.

Durzi operācijas detaļas

Trešdien Jūtas klubs oficiāli paziņoja, ka Durzi labā pleca operācija tika veikta, lai novērstu ilgstošas sāpes un uzlabotu viņa fizisko stāvokli. Komandas medicīnas personāls uzskata, ka šī operācija ir nepieciešama, lai aizsargs varētu atgriezties trupā ar labāku sniegumu.

Komandas reakcija

Durzi prombūtne noteikti ietekmēs komandas spēles taktiku un aizsardzības stratēģiju. Treneris izteicās, ka komanda ir spēcīga, bet Durzi ir svarīga sastāvdaļa. Viņa aizsardzības prasmes un spējas uz ledus būs grūti aizvietot.

Durzi nākotnes perspektīvas

Durzi ir jauns un talantīgs spēlētājs, un komanda cer, ka pēc veiksmīgas atveseļošanās viņš varēs atgriezties pilnvērtīgā spēlē. Tiek prognozēts, ka viņš varētu atgriezties pēc trīs līdz četriem mēnešiem, taču precīzs laiks vēl nav noteikts.

Secinājums

Jūtas klubs ir jāsagatavo, lai risinātu šos izaicinājumus un pielāgotu savu spēles stilu, kamēr Durzi ir ārpus spēles. Līdz viņa atgriešanās brīdim faniem un komandas biedriem būs jāatbalsta viens otrs, lai sasniegtu jaunus panākumus Nacionālajā hokeja līgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas