"Maxima" izziņo lielāko noliktavas izpārdošanu vēsturē – cenas sākot no 5 centiemBizness
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Maxima" izziņo lielāko noliktavas izpārdošanu vēsturē – cenas sākot no 5 centiem

Vēsturiski liela noliktavas izpārdošana

No 24. oktobra līdz 6. novembrim "Maxima" ir izsludinājusi lielāko noliktavas izpārdošanu savā vēsturē. Šajā laikā klienti varēs iegādāties nepārtikas preces par viszemākajām cenām, sākot no tikai 5 centiem. Šī izpārdošana solās būt pārsteigums gan pastāvīgajiem klientiem, gan jaunajiem pircējiem.

Plašs preču klāsts

Izpārdošanā tiks piedāvātas vairāk nekā 26 000 preces, kas apmierinās dažādas vajadzības. Klienti varēs iegādāties visu, sākot no kancelejas precēm, zeķēm un zeķbiksēm, līdz pat apģērbam, traukiem un pat sadzīves elektronikai. Izvēloties preces, būs iespēja atrast ko noderīgu gan sev, gan ģimenes locekļiem.

Plāno apmeklējumu iepriekš

Lai nodrošinātu patīkamu iepirkšanās pieredzi, "Maxima" aicina klientus laikus plānot savus veikala apmeklējumus. Ņemot vērā sagaidāmo lielo cilvēku plūsmu izpārdošanas laikā, ir ieteicams apmeklēt veikalus agrāk vai attiecīgi izvēlēties mazāk noslogotus laikus. Tas ļaus izvairīties no garām rindām un nodrošinās ērtāku iepirkšanās pieredzi.

Secinājums

"Maxima" noliktavas izpārdošana ir lieliska iespēja ikvienam, kurš vēlas ietaupīt, iegādājoties augstas kvalitātes preces par pieņemamām cenām. Neatkarīgi no tā, vai meklējat ko noderīgu ikdienai vai vienkārši vēlaties sevi palutināt, šī izpārdošana noteikti būs vērta apmeklējuma. Nekavējieties un izmantojiet šo izdevību!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas