Inese Vaidere atkārtoti kļuvusi par Eiropas Parlamentārās asociācijas viceprezidenti Ārzemēs
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Inese Vaidere atkārtoti kļuvusi par Eiropas Parlamentārās asociācijas viceprezidenti

Inese Vaidere atkal augstu amatā

Eiropas Parlamenta (EP) deputāte Inese Vaidere no ETP grupas ir saglabājusi savu pozīciju Eiropas Parlamentārās asociācijas viceprezidentes amatā. Viņas atkārtota ievēlēšana notika 24. oktobrī Strasbūrā, kur norisinājās asociācijas ģenerālā asambleja.

Pieredze un panākumi

Inese Vaidere šajā amatā strādā kopš 2018. gada. Viņas pieredze un ieguldījums asociācijas darbībā ir atzīts, un viņas atkārtota ievēlēšana liecina par kolēģu uzticību un atzinību viņas darbam. Vaidere ir aktīvi strādājusi pie dažādiem jautājumiem, kas saistīti ar Eiropas Savienības politiku un sadarbību starp dalībvalstīm.

Vaidere par Eiropas Parlamentārās asociācijas nākotni

Pēc atkārtotās ievēlēšanas Vaidere pauda optimismu par nākotnes projektiem un uzdevumiem. Viņa uzsvēra nepieciešamību stiprināt sadarbību starp Eiropas valstīm un strādāt pie aktuālām problēmām, kas ietekmē ikdienas dzīvi visā Eiropā.

Reactions from colleagues

Kolēģi no ETP grupas un citi deputāti izteica savas apsveikuma domas par Ineses Vaidere panākumiem. Viņu novērtē kā aktīvu un aizrautīgu politiķi, kas ienes jaunas idejas un sekmē diskusijas visā Eiropas Savienībā.

Noslēgums

Inese Vaidere ir pierādījusi sevi kā nozīmīgu figūru Eiropas Parlamentā, un viņas atkārtota ievēlēšana par viceprezidenti ir skaidrs apliecinājums viņas prasmei un apņēmībai. Mēs ar nepacietību gaidām viņas nākamos soļus Eiropas līmenī un ceram uz vēl vienu veiksmīgu darba ciklu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas