Latvijas kamaniņu izlases treneru štābu papildina titulētais vācietis Jans EihornsSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Latvijas kamaniņu izlases treneru štābu papildina titulētais vācietis Jans Eihorns

Jaunumi Latvijas Kamaniņu sportā

Sākoties 2024./2025. gada sezonai, Latvijas kamaniņu izlases treneru sastāvs ir ieguvis jaunu papildinājumu. Vācijas speciālists Jans Eihorns pievienojas Latvijas izlases treneru štābam uz nepilnu laiku, to paziņojusi Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF).

Eihorna profesionālā pieredze

Jans Eihorns ir labi zināms vārds kamaniņu sportā, ar pieredzi, kas iegūta dažādās augsta līmeņa komandās, tostarp Vācijas izlases treneru kolektīvā. Viņa zināšanas un pieredze, strādājot ar talantīgiem sportistiem, sola sniegt jaunu perspektīvu un uzlabot Latvijas kamaniņu sportistu sagatavošanās procesu.

Izlases ambīcijas 2024. un turpmākajos gados

Ar Eihorna pievienošanos treneru komandai, Latvijas izlase gatavojas palielināt savas ambīcijas 2024. gada sezonā, cerot uz veiksmīgiem rezultātiem starptautiskajos turnīros. "Esam pārliecināti, ka Jans sniegs vērtīgu ieguldījumu mūsu sportistu attīstībā,” atzīmēja LKSF pārstāvji.

Nākotnes plāni un mērķi

Latvijas Kamaniņu sporta federācija plāno turpināt attīstīt sportu valstī, un, piesaistot šādus augstas klases specialistus kā Eihorns, tiek cerēts uz uzlabojumiem treniņu procesā un sportistu sniegumā. Eihorna pienesums var palīdzēt Latvijas sportistiem sasniegt jaunus augstumus un izcīnīt medaļas starptautiskajos sporta pasākumos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas