Olga Rajecka izdod dziesmu “Saulīte” un aicina uz Vecgada koncertiem Izklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Olga Rajecka izdod dziesmu “Saulīte” un aicina uz Vecgada koncertiem

Olga Rajecka iznāk ar jaunu dziesmu “Saulīte”

Dziedātāja Olga Rajecka ir izdevusi savu jauno un saulaino dziesmu “Saulīte”, kas radīta sadarbībā ar talantīgo mūzikas autoru Tomasu Kleinu un tekstu autoru Guntaru Raču. Šī dziesma nes neskaidru optimisma vēstījumu un lielisku melodiju, kas ļauj klausītājiem iejusties svētku noskaņā.

Atgriešanās pie veiksmīgā tandēma

Olga Rajecka un viņas komandas sadarbība nav nekas jauns. Pirms desmit gadiem, 2014. gadā, šis tandēms kopā radīja dziesmu “Saule riet”, kas izsistās uz Latvijas Eirovīzijas dziesmu atlases skatuves un joprojām skan radiostacijās un koncertos. “Saulīte” ir jauns solījums, ka šo radošo sadarbību var vēlreiz apliecināt, radot lieliskas melodijas.

Aicinājums uz Vecgada koncertiem

Arī šī jaunā dziesma kalpo par aicinājumu visiem mūzikas mīļotājiem apmeklēt Rajeckas Vecgada koncertus. Šādā svinīgā gaisotnē “Saulīte” iegriež sirdīs prieku un cerību par nākotni, īpaši gada noslēguma svinībās. Olga aicina visus piedalīties un būt kopā, svinot jaunā gada tuvošanos ar mūziku un dziesmām, kas apvieno cilvēkus.

Vairāk informācijas par gaidāmajiem koncertiem un jaunākajām dziesmām var atrast Olgas Rajeckas oficiālajā sociālajā tīklā un mūzikas platformās.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas