Ņujorkas Bērnu muzejā papildināta rotaļlietu slavas zāles kolekcijaĀrvalstīs
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 07:19
  • TV3
  • 3

Ņujorkas Bērnu muzejā papildināta rotaļlietu slavas zāles kolekcija

Rotaļlietu slavas zāle Ņujorkā

Šis gads ir īpašs Ņujorkas Bērnu muzejam, jo katru gadu šeit tiek papildināta Rotaļlietu slavas zāles kolekcija. Muzejs ir kļuvis par vietu, kur tiek atzīmēti dažādu paaudžu bērnu iecienītākie rotaļlietu pavedieni un simboli.

Finālistu izziņošana

Šogad, pateicoties cīņai starp vairāk nekā diviem tūkstošiem pretendentu, Rotaļlietu slavas zālei tiks izvirzīti jauni finālisti. Šī potenciālo uzvarētāju saraksta izziņošana notiks novembrī, radot lielu interesi gan bērnu, gan pieaugušo vidū, kuri atceras savas bērnības rotaļlietas.

Kā tiek izvēlētas rotaļlietas?

Izvērtējot rotaļlietas, Ņujorkas Bērnu muzejs ņem vērā ne tikai to popularitāti un ietekmi uz bērniem, bet arī to izglītojošo vērtību un ilgstošās spēles potenciālu. Rotaļlietu slavas zāle kalpo kā svētki ne tikai bērniem, bet arī visām ģimenēm, kas ir pavadījušas laiku ar iecienītākajām rotaļlietām.

Nākotne un cerības

Nākotnē Ņujorkas Bērnu muzejā plānots turpināt paplašināt šo kolekciju, iekļaujot jaunas un inovatīvas rotaļlietas, kas iepriecinās nākamās paaudzes. Muzejs aicina visus interesentus būt klāt finālistu izziņošanā un piedalīties šajā unikālajā pasākumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas