Hiršera startēšana varētu nebūt vienīgā "skaļā atgriešanās" šosezon kalnu slēpošanāZiemas sports — Slēpošana
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Hiršera startēšana varētu nebūt vienīgā "skaļā atgriešanās" šosezon kalnu slēpošanā

Hiršers atgriežas kruīzā

Divkārtējais olimpiskais un pieckārtējais pasaules čempions kalnu slēpošanā Marsels Hiršers šajā nedēļas nogalē atgriežas uz ledus, piedaloties Pasaules kausa posmā milzu slalomā Zeldenā. Šī ir emocionāla atgriešanās, jo Hiršers, kurš paziņoja par savu pensiju pirms diviem gadiem, atkal ir gatavs pierādīt savas prasmes. Viņa lēmums atgriezties kļuvis par daudzu fanu un līdzjutēju uzmanības centrā, kuri ir ziņkārīgi, kā viņš tiks galā ar sacensību stresu pēc ilgas pauzes.

Lindsejas Vonas potenciālā atgriešanās

Jaunu intrigu rada informācija par iespējamo amerikāņu kalnu slēpotājas Lindsejas Vonas atgriešanos sacensību apritē. Vona, kas ir vienas no visu laiku izcilākajām kalnu slēpotājām, arī ir izteikusi vēlmi atgriezties trasē. Tiek ziņots, ka viņa cieši seko Hiršera startam un varētu spert savus pirmos solus kalnu slēpošanā šajā sezonā. Vonas atgriešanās neapšaubāmi radītu lielu satraukumu līdzjutēju vidū, jo viņas izcīnītās medaļas un sasniegumi ir nozīmīgi sporta vēsturē.

Kalnu slēpošanas sezona piesaista uzmanību

Šī sezona solās būt īpaši interesanta ne tikai Hiršera un Vonas dēļ, bet arī citu sportistu dēļ, kuri sacentīsies par uzvaru Pasaules kausa posmos. Kalnu slēpošana ir sporta veids, kas prasa izcilību, prasmes un taktiku, un līdz šim ir bijusi bagāta ar pārsteigumiem. Ar acīmredzamo talantu atgriešanos, šī sezona solās būt vēl aizraujošāka, nekā iepriekšējās.

Noslēdzot

Kalnu slēpošanas pasaule gaida, kā Hiršers un Vona, divi no slavenākajiem sportistiem, veidos savu atgriešanos trasē. Ja viss izdosies, šī sezona varētu kļūt par vienu no neaizmirstamākajām kalnu slēpošanas vēsturē. Sekojot līdzi šīm “skaļajām atgriešanām”, sporta fani var gaidīt emociju pilnu un dramatiski piepildītu sezonu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas