Adetokunbo 25+14+7 Filadelfijā, Marejs debitē ar 14+10+8 un lūzumu, Boli atgriežasBasketbols — NBA
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Adetokunbo 25+14+7 Filadelfijā, Marejs debitē ar 14+10+8 un lūzumu, Boli atgriežas

Adetokunbo izcila snieguma vakars

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) šonakt uzvaras svinēja ne tikai komandas, bet arī individuāla snieguma zvaigznes. Milvoki "Bucks" superzvaigzne Giannis Adetokunbo atkal parādīja savu meistarību, sasniedzot 25 punktus, 14 atlēcošās bumbas un 7 rezultatīvas piespēles. Šis sniegums ne tikai palīdzēja "Bucks" iegūt uzvaru, bet arī nostiprināja Giannisa statusu kā vienu no labākajiem spēlētājiem līgā.

Mareja debija un izskata zaudējumi

Atlanta "Hawks" fani ar lielu sajūsmu sagaidīja Džonatana Mareja debiju komandā, kurš spēja iemest 14 punktus, izcīnīt 10 atlēcošās bumbas un izvadīt 8 rezultatīvas piespēles. Diemžēl Marejs guva ievainojumu spēles gaitā, kas lika līdzjutējiem uztraukties par viņa turpmāko sniegumu un komandas iespējamajiem zaudējumiem. Cerēsim, ka viņš atveseļosies ātri un turpinās sniegt ieguldījumu "Hawks" panākumos.

Boli atgriežas NBA laukumā

Komandas, kas svinēja uzvaru, gleznās iezīmēja arī jaunas izmaiņas sastāvā. Piemēram, iekšējais spēlētājs Bol Bol atgriezās uz NBA laukumu, pēc ilgstošas nepiedalīšanās dēļ traumas. Viņa atgriešanās neapšaubāmi iepriecina fanu pulkus un sniedz "Magic" jaunas cerības uz sezonas progresu.

Uzvarētāju komandas pārskats

Šonakt uzvaras guva desmit komandas, tostarp Indianas "Pacers", Orlando "Magic", Klīvlendas "Cavaliers", Šārlotas "Hornets", Ņūorleānas "Pelicans", Memfisas "Grizzlies", Fīniksas "Suns" un Goldensteitas "Warriors". Katrs no šiem komandu sniegumiem iezīmēja sezonas turpinājumu un konkurences intensitāti, kas neapšaubāmi pieaug ar katru spēli. Ar turpmākajiem mačiem gaidām, basketbola mīļotāji var būt droši, ka aizraujoši notikumi nepavisam nepazudīs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas