Aizrautīgi ceļojumi melnbaltos taustiņos. Koncertsērijā Art of Riga Jazz viesosies izcili pianistiZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Aizrautīgi ceļojumi melnbaltos taustiņos. Koncertsērijā Art of Riga Jazz viesosies izcili pianisti

Aizrautīgi ceļojumi melnbaltos taustiņos

Rudens sezona solās būt aizraujoša mūzikas cienītājiem, jo koncertsērija _Art of Riga Jazz_ piedāvās unikālu iespēju baudīt izcilu pianistu sniegumu no 25. oktobra līdz 23. novembrim. Festivāls _Rīgas ritmi_ turpinās tradīciju pulcēt daudzus talantīgus māksliniekus, un šogad visi acis būs vērstas uz melnbaltajiem taustiņiem.

Starptautiski atzīti mākslinieki

Šajā koncertsērijā uzstāsies trīs izcili pianisti, kuru talants un unikalitāte pārsteigs pat visprasīgākos klausītājus. Itāļu multiinstrumentālists Emiliano D’Auria, kas ir pazīstams ar savu dažādo muzikālo izglītību un pieredzi, ievīs nepārspējamu skanējumu. Poļu izcelsmes kanādiešu pianiste Aleksandra Streliski, kura ir pazīstama ar savu meistarību filmu mūzikas žanrā, noteikti atnesīs piepildījumu un emocijas koncertu laikā. Savukārt itāļu pianiste un dziedātāja Frančeska Tandoi, jaunā Eiropas džeza zvaigzne, solās sniegt jaunu un svaigu interpretāciju.

Pasākuma norise un vieta

Visi koncerti notiks Latvijas Radio pirmajā studijā, kuram piemīt unikāla akustika un atmosfēra. Ērtā un intīma vide ļaus klausītājiem netraucēti izbaudīt ikvienu melodiju un harmoniju. Pasākumi norisināsies katru nedēļu, sniedzot iespēju iepazīt dažādus mūzikas stilus un māksliniekus.

Neatkarīga džeza mūzika Rīgā

_Art of Riga Jazz_ koncertsērija ir lieliska iespēja izzinošiem mūzikas faniem un visiem, kas vēlas paplašināt savas muzikālās pieredzes. Šī ir jūsu iespēja nokļūt tuvāk džeza mūzikas dvēselei un redzēt, kā šādi izcili mākslinieki interpretē melodijas, kas iedvesmo un emocionāli uzrunā. Neaizmirstiet iegādāties biļetes, lai nodrošinātos par dalību šajā neaizmirstamajā piedzīvojumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas