FOTO: tiks atklātas septiņas modernizētas pasažieru platformas dzelzceļa pieturas punktos Rīga - SkulteBizness
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

FOTO: tiks atklātas septiņas modernizētas pasažieru platformas dzelzceļa pieturas punktos Rīga - Skulte

Vairāk foto skaties šeit

Inovācijas dzelzceļa pasažieru infrastruktūrā

Turpinoties VAS “Latvijas dzelzceļš” (LDz) pasažieru infrastruktūras modernizācijai, tiek ieviestas ievērojamas izmaiņas pasažieru pieredzē Rīgas apkārtnē. No piektdienas, 25. oktobra, tiks atklātas modernizētās pasažieru platformas septiņos dzelzceļa pieturas punktos Skultes līnijā.

Jaunās platformas

Jaunās platformas tiks izveidotas šādās pieturvietās: Vecāķi, Kalngale, Garciems, Garupe, Pabaži, Zvejniekciems un Skulte. Šīs izmaiņas ir daļa no lielākas iniciatīvas, kas vērsta uz dzelzceļa pakalpojumu kvalitātes uzlabošanu un pasažieru komforta palielināšanu.

Pasažieru vajadzības pirmkārt

LDz mērķis ir nodrošināt ērtākus un drošākus apstākļus ceļotājiem. Modernizētās pasažieru platformas nodrošinās labāku piekļuvi vilcieniem, kā arī tiks piedāvātas uzlabotas ērtības, kas atvieglos pasažieru pārvietošanos.

Noslēgums

Šī modernizācija ir svarīgs solis Rīgas dzelzceļa infrastruktūras attīstībā un liecina par LDz apņemšanos sniegt kvalitatīvus pakalpojumus. Ceļotāji tiek aicināti izmantot jauno infrastruktūru un izbaudīt uzlaboto pieredzi, ceļojot starp Rīgu un Skulti.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas