Liepājas 400 gadu jubilejas svētku koncerta rīkošanai tērēs 200 000 eiroZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Liepājas 400 gadu jubilejas svētku koncerta rīkošanai tērēs 200 000 eiro

400 gadu jubilejas svētki Liepājā

Liepājā 2027. gadā tiks atzīmēta pilsētas 400 gadu jubileja, un šie svētki solās būt īpaši grandiozi. Svinību ietvaros tiks rīkots galvenais svētku koncerts, kas kļūs par izcilu notikumu gan pilsētas iedzīvotājiem, gan viesiem.

Iepirkuma izsludināšana

Nodibinājums Liepāja 2027 ir izsludinājis iepirkumu, kas veltīts svētku koncerta satura koncepcijas izstrādei un tā pilna apjoma realizācijai. Šī iepirkuma ietvaros tiks ieguldīti 200 000 eiro, kas liecina par apņemšanos veidot augstvērtīgu un kvalitatīvu pasākumu.

Informācija no Liepāja 2027

Pārvaldības vadītāja Zita Lazdāne informēja, ka šī iniciatīva ir daļa no plašākiem plāniem, kas vērsti uz iecerēto svētku organizēšanu. Koncerta mērķis ir pulcēt kopā dažādus māksliniekus un piedāvāt unikālu kultūras programmu, kas atspoguļos Liepājas vēsturi un bagāto kultūras mantojumu.

Zīmīgais notikums kultūras dzīvē

Svētku koncerta organizēšana neapšaubāmi kļūs par zīmīgu notikumu Liepājas kultūras dzīvē. Sagaidāms, ka pasākums piesaistīs plašu publiku un veicinās pilsētas atpazīstamību, kā arī sniegs iespēju iedzīvotājiem svinēt un lepoties ar savas pilsētas vēsturi un nākotni. Liepājas 400 gadu jubileja solās būt svinības, kas paliks atmiņā visiem tās apmeklētājiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas