Rīga uzņem Baltijas kausu sievietēm – Latvija pusfinālā lūkos revanšēties Fēru salāmFutbols — Latvijas izlase
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Rīga uzņem Baltijas kausu sievietēm – Latvija pusfinālā lūkos revanšēties Fēru salām

Rīga uzņem Baltijas kausu sievietēm

Šonedēļ Rīgā norisināsies Baltijas kausa izcīņa sievietēm, piedāvājot futbola cienītājiem lielisku iespēju vērot aizraujošas spēles. Sacensības norisinās LNK Sporta parkā un Jāņa Skredeļa stadionā, izceļot Latvijas futbolu uz starptautiskās skatuves.

Pusfinālā - revanšs pret Fēru salām

Šodien Latvijas sieviešu futbolisti izies laukumā pusfināla spēlē pret Fēru salām, sākot plkst. 19.00. Šī spēle solās būt īpaša, jo Latvijas izlase centīsies revanšēties pret pretiniecēm, kuras pēdējā laikā ir radījušas daudz izaicinājumu. Fēru salas ir pierādījušas sevi kā spēcīgas konkurentes, tādēļ Latvijas komandai būs jāizrāda labākais sniegums.

Pasākuma grafiks un tiešraide

Pusfināla cīņa ir tikai pirmais solis Baltijas kausa izcīņā. Svētdien plānotas spēles par vietām, dodot komandām iespēju cīnīties par medaļām un prestižu. Spēles tiks translētas tiešraidē portālā Futbols.tv, nodrošinot faniem iespēju sekot līdzi visiem notikumiem.

Aicinājums atbalstīt komandu

Latvijas komanda aicina visus futbola mīļotājus apmeklēt spēles klātienē un atbalstīt viņas mājās, jo ikviens līdzjutējs ir svarīgs. Būsim vienoti un radīsim neaizmirstamu atmosfēru, kas palīdzēs komandai sasniegt izvirzītos mērķus!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas