Latvija saglabā pozīcijas FIFA rangā, Fēru salas tuvojas, Portugāle apsteidz NīderlandiFutbols — Latvijas izlase
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Latvija saglabā pozīcijas FIFA rangā, Fēru salas tuvojas, Portugāle apsteidz Nīderlandi

Jaunākās FIFA ranga ziņas

FIFA ir publiskojusi jaunāko pasaules rangu vīriešu futbola izlasēm, un šoreiz īpaša uzmanība pievērsta Latvijas izlasei. Arī šoreiz Latvijas vīriešu izlase saglabā 137. vietu pasaulē, kas ir stabils rādītājs salīdzinājumā ar iepriekšējiem periodiem.

Latvijas pozīcija un konkurence ar Fēru salām

Latvija turpina stingri nostiprināt savas pozīcijas FIFA rangā, taču Fēru salas, kas atrodas netālu, tuvoties mūsu izlasei ar katru rangā publicēto ziņu. Šobrīd Latvijas izlase saglabā 137. vietu pasaules rangā un 47. vietu Eiropā, un ir svarīgi, lai mūsu futbola kopiena turpinātu atbalstīt izlasi, lai saglabātu šos rezultātus.

Portugāle apsteidz Nīderlandi

Jaunās izmaiņas FIFA rangā neapstājas pie Latvijas. Portugāle ir izdevusies apsteigt Nīderlandi, nodrošinot sev augstākas pozīcijas. Šāda konkurence starp Eiropas izlasēm apliecina, cik svarīgi ir turpināt attīstīt futbolu visās valstīs, lai saglabātu izcilību un sasniegumus starptautiskajā arēnā.

Skats uz nākotni

Latvijas izlasei ir nepieciešams koncentrēties uz turpmākajiem izsoļu cikliem un spēlēm, lai uzlabotu savu pozīciju rangā. Arī futbola līdzjutēju atbalsts un interese par izlasi ir būtiski faktori, kas var ietekmēt komandas sniegumu. Pirmsskolā apstāties, mēs ceram uz labākiem rezultātiem un augstsprieguma spēlēm nākotnē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas