"Maxima" izziņo milzu izpārdošanu – cenas sākot no 5 centiemLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 10:25
  • NRA
  • 16

"Maxima" izziņo milzu izpārdošanu – cenas sākot no 5 centiem

Milzu izpārdošana sākas "Maxima" veikalos

"Maxima" paziņojusi par vēsturiski lielāko noliktavas izpārdošanu, kas norisināsies no 24. oktobra līdz 6. novembrim. Šajā laikā klienti varēs iegādāties nepārtikas preces par nebijušām cenām, sākot no 5 centiem.

Platīrs plašs preču klāsts

Izpārdošanas laikā tiks piedāvātas vairāk nekā 26 000 preces. Klienti varēs atrast visu, sākot no kancelejas precēm, zeķēm un zeķbiksēm, līdz apģērbiem, traukiem, sadzīves elektroniem un pat auto piederumiem. Šī ir unikāla iespēja iegādāties kvalitatīvas preces par ļoti izdevīgām cenām.

Plānojiet savus apmeklējumus

"Maxima" aicina klientus laikus plānot savus apmeklējumus veikalos, ņemot vērā, ka izpārdošanas periodā varētu pieaugt cilvēku plūsma. Lai izvairītos no garām rindām un nodrošinātu sev labākos piedāvājumus, ir ieteicams apmeklēt veikalus agrāk vai darba dienās, kad klientu skaits varētu būt mazāks.

Iespēja ietaupīt

Šī izpārdošana ir unikāla iespēja ikvienam, kurš vēlas ietaupīt naudu, iegādājoties nepieciešamās preces. "Maxima" sola, ka šīs cenas ir piemērotas visiem budžetiem, un ikviens var atrast ko sev derīgu. Neaizmirstiet izmantot šo izdevību!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas