Video: Vidzemes pērle Valmiera uzmirdz tērpusies rudens zeltāCeļotprieks
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 07:04
  • TV3
  • 3

Video: Vidzemes pērle Valmiera uzmirdz tērpusies rudens zeltā

Video skaties šeit

Valmiera – Vidzemes Pērle Rudens Krāšņumā

Valmiera, viena no skaistākajām Vidzemes pilsētām, ir pārvērsta par rudens pasaku, kur šosejas un parkus klāj saules stari, bet daba spilgti krāso lapas zeltainajos toņos. Šajā laikā Valmieras baznīcu smailie torņi un greznie parki iegūst jaunu, elpu aizraujošu izskatu, ko iekaro šoferu un gājēju sirdis.

Edgara Antēna Talants un Aizrautība ar Dronu

Edgars Antēns, Valmieras iedzīvotājs un talantīgs videomākslinieks, ir nodarbojies ar dronu filmēšanu jau daudzus gadus. Sākotnēji viņa video projekti bija veltīti ģimenes mirkļu un ceļojumu iemūžināšanai. Taču drīz vien viņš saprata, ka viņa radītā māksla var sniegt daudz vairāk – tā spēj parādīt Valmieru visā tās krāšņumā.

Rudens Skaistuma Iemūžināšana

Edgars ir devies uz augstumiem, izmantojot dronu, lai no putna lidojuma iemūžinātu skaistākās rudens ainas, kas idilli rada Vidzemes galvaspilsētā. Viņa jaunais video ne tikai parādīs Valmieras ainavu burvību, bet arī ļaus skatītājiem izjust rudens mieru un siltumu, kas apņem pilsētu šajā laikā.

Dāvanas Dzimtajai Pilsētai

Radītais video ir veltījums Edgara dzimtajai pilsētai, kurā viņš ir pavadījis daudz laika un acumirkļu. Šis projekts ir vēl viens pierādījums tam, ka Valmiera ir ne tikai vieta kartē, bet arī vieta sirdī. Edgars cer, ka šis darbs iedvesmos citus aplūkot Valmieru no jauna – ar jaunām acīm un sajūtām, apbrīnojot tās skaistumu katrā sezonā. Himnas dārzam – Valmiera patiešām spīd rudens zeltā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas