Rokas lūzums debijā – "Pelicans" paliek bez pamatsastāva saspēles vadītājaBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi

Rokas lūzums debijā – "Pelicans" paliek bez pamatsastāva saspēles vadītāja

Debijas mačs ar traģisku iznākumu

Ņūorleānas "Pelicans" piektdienas vakarā sagaidīja sezonas pirmo maču, taču tas beidzās ar šokējošu notikumu. Jaunais saspēles vadītājs Dežonte Marejs, kurš tika uzskatīts par vienu no komandas centrālajiem spēlētājiem, guva traumu, kas liks viņam izlaist vairākas spēles.

Rokas lūzums maksā dārgi

ESPN basketbola apskatnieks Šems Karanija ziņo, ka Marejs iedzīvojies kreisās plaukstas lūzumā, kas prasa tūlītēju medicīnisku iejaukšanos. Šāda veida traumas bieži vien prasa ilgu atveseļošanās periodu, tāpēc pasliktinās "Pelicans" izredzes šajā sezonā, jo viņi paliek bez pamatsastāva saspēles vadītāja.

Ko tas nozīmē komandai?

Mareja zaudējums varētu radīt ievērojamas grūtības Ņūorleānas "Pelicans" izspēlē un biedējo dabu šajā sezonā. Komandas trenera loma kļūst arvien svarīgāka, jo būs nepieciešams ātri atrast aizstājēju un pielāgot taktiku, lai maksimāli izmantotu esošos spēlētājus.

Optimistiskas pieejas gaidās

Neskatoties uz šīm nevēlamām ziņām, "Pelicans" komanda ir apņēmusies cīnīties un pierādīt, ka viņi spēj tikt galā ar izaicinājumiem. Cerības paliek, ka Marejs ātri atveseļosies un varēs atgriezties laukumā, lai palīdzētu komandai sasniegt iecerētos mērķus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas