Rebela Vilsone un Ramona Agruma medusmēnesi bauda ParīzēPašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 2. oktobris 10:28
  • TV3
  • 15

Rebela Vilsone un Ramona Agruma medusmēnesi bauda Parīzē

Rebela Vilsone un Ramona Agruma apprecas Sardīnijā

28. septembrī Holivudas zvaigzne Rebela Vilsone oficiāli kļuva par sievu, kad viņa laulību solījumus deva kopā ar Latvijas dizaineri un uzņēmēju Ramonu Agrumu. Aizvadītā ceremonija notika Sardīnijā, kur pāris gredzenus mija tuvāko draugu un ģimenes locekļu lokā. Šis ir notikums, kas ieinteresēja ne tikai fanu loku, bet arī plašsaziņas līdzekļus visā pasaulē.

Medusmēnesis Parīzē

Pēc romantiskās un intīmās laulības, Rebela un Ramona devās uz Parīzi, lai baudītu savu medusmēnesi. Šī pilsēta, kas tiek uzskatīta par mīlestības un romantikas simbolu, ir ideāla vieta jaunajam pārim, lai attīstītu savu mīlestību un kopā radītu neaizmirstamas atmiņas. Viņas dalās ar savu piedzīvojumu mirkļiem sociālajos tīklos, iepriecinot fanu pūļus ar skaistām fotogrāfijām no dažādām Parīzes vietām, piemēram, Eifeļa torņa un Šanzelize.

Vīna un gourmet baudījumi

Rebela un Ramona, šķiet, pilnībā izbauda Parīzes kulināro kultūru, apmeklējot elegantas restorānus un degustējot vietējos vīnus. Pāris ir iepazinies ar Parīzes gastronomijas izsmalcinātību, baudot vieglus ēdienus un izsmalcinātus vīnus, kas raksturo francūžu gastronomiju. Pāris Instagram ierakstos dalās ar savām kulinārajām piedzīvojumu detaļām, kas liecina par viņu mīlestību pret labu ēdienu.

Rebela un Ramona pasaule

Rebela Vilsone, kura ieguvusi popularitāti kā aktieris un humoriste, ir ne tikai slavenība, bet arī ietekmīga personība sociālajos tīklos, kurā viņa regulāri aktualizē svarīgas tēmas. Savukārt Ramona Agruma, kā dizainere un uzņēmēja, ir pazīstama ar savu stilīgo estētiku un radošumu. Pāris šobrīd ir iedvesmojošs piemērs mūsdienu mīlestības stāstam, kas apvieno radošumu, humoru un dzīvotspēju.

Fanu atbalsts un svinēšana

Sociālie tīkli ir pilni ar pozitīvām emocijām, pēc tam, kad pāris paziņoja par savu laulību un medusmēnesi. Fani, draugi un slavenību kolēģi ir apbrīnojuši abus baudas mirkļus, atbalstot viņu lēmumu svinēt mīlestību. Šis atbalsts apliecina to, ka mīlestība nav tikai privāta lieta, bet arī sabiedriskā svinēšana, kas iedvesmo citus. Rebela Vilsone un Ramona Agruma noteikti turpinās apbrīnojami iedvesmot savus fanus ar savu mīlestību un radošumu arī turpmākajās dienās!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas