• 2024. gada 22. jūlijs 18:07
  • TV3
  • 6

"Rīgas Zeļļiem" pievienojas divi Latvijas jaunie basketbolisti

Rīgas Zeļļi stiprina komandu

Latvijas basketbola klubs "Rīgas Zeļļi" paziņojis par jauniem papildinājumiem savā sastāvā. Uz nākamo sezonu pie Latvijas vicečempioniem pievienojušies divi talantīgi jaunie basketbolisti – Kristers Skrinda un Rolands Šulcs, kuri abi pārstāv Latvijas U18 vīriešu basketbola izlasi.

Jaunie talanti no U18 izlases

Kristers Skrinda un Rolands Šulcs ir divi no spožākajiem talantiem Latvijas jaunatnes basketbolā. Abiem spēlētājiem jau ir pieredze starptautiskajā līmenī, un viņu pievienošanās "Rīgas Zeļļiem" sola intereses pieaugumu un jaunu dzinuli komandas attīstībā. Abas basketbola zvaigznes iepriekš ir izcīnījušas godalgas Latvijas U18 izlases sastāvā, apliecinot savu potenciālu un spēju konkurēt arī augstākā līmenī.

Komandas vīzija un nākotnes plāni

Rīgas Zeļļi ir izvirzījuši mērķi ne tikai saglabāt vēlamos rezultātus, bet arī attīstīt jaunos talantus, lai nodrošinātu ilgtermiņa stabilitāti un izaugsmi. Kluba vadība uzsver, ka Skrindas un Šulca pievienošanās ir solis pretī nākotnes sportiskajiem panākumiem un sakņu nostiprināšanai Latvijas basketbolā. Jaunie spēlētāji piedāvā radošumu un enerģiju, kā arī nevainojamu attieksmi pret darbu.

Seko līdzi sezonai

Basketbola faniem nav jāšaubās, ka nākamā sezona būs īpaša. "Rīgas Zeļļi" turpinās strādāt pie savu spēlētāju attīstības un tiks gaidītas daudzas aizraujošas spēles. Klubam ir svarīgi, lai atbalstītāji turpinātu sekot un atbalstīt komandu, jo ar jauniem talantiem sastāvā soli pa solim tiks virzīti uz augšupejošu ceļu Latvijas basketbolā. Vecāki un fani var gaidīt krāsainu sezonu ar jaunajiem cīnītājiem laukumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas