«RSU/MSĢ» volejbolistes CEV Izaicinājuma kausa atbildes mačā zaudē Atēnu AEK
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • aizvakar 19:57
  • LSM
  • 3

«RSU/MSĢ» volejbolistes CEV Izaicinājuma kausa atbildes mačā zaudē Atēnu AEK

RSU/MSĢ volejbolistes neizdodas paveikt brīnumu

Sieviešu volejbola klubs "RSU/MSĢ" šodien piedzīvoja skumju zaudējumu Eiropas Volejbola konfederācijas Izaicinājuma kausa 1/32 fināla atbildes spēlē pret Atēnu AEK. Spēle norisinājās Rīgā, Olimpiskajā centrā, un tā noslēdzās ar rezultātu 1:3.

Spēles gaitas analīze

Pirmajā setā RSU/MSĢ spēja izrādīt nopietnu pretestību, uzvarot ar 25:20. Tomēr, neskatoties uz labu sākumu, nākamajos setos komanda nespēja saglabāt uzvaru kursu. Otrajā setā AEK izdevās panākt izlīdzinājumu, uzvarot ar 25:22, un turpinājumā likumsakarīgi ieguva pārsvaru, uzvarot trešo un ceturto setu ar 25:14 un 25:12.

Neveiksmes sekas

Šis zaudējums nozīmē, ka RSU/MSĢ izstājas no turpmākas dalības Izaicinājuma kausā. Komanda, kas cerēja uz veiksmi un vietu nākamajās kārtās, tagad ir spiesta pievērsties iekšējām sacensībām un gatavoties nākamajiem izaicinājumiem nacionālajā līmenī.

Komentāri un nākotnes vīzija

Pēc spēles kluba pārstāvji izteica nožēlu par neizmantotajām iespējām un norādīja uz nepieciešamību uzlabot sniegumu gan taktiski, gan tehniski. Nākotne RSU/MSĢ ir gatavība mācīties no kļūdām un stiprināt komandas saliedētību, lai atgrieztos spēcīgākām cīņām un cīnītos par augstākām virsotnēm Latvijas un Eiropas volejbolā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas