Rullis:"Nešaubījāmies par uzvaru, tāpēc maksimāli taupījām spēkus Baltijas Top līgas spēlei"

Treneris par pusfināla uzvaru

Mārcis Rullis, “Baltic XL/Livonia” komandas treneris, ir gandarīts par vakardienas uzvaru pusfinālā, kas nodrošināja vietu finālā Latvijas čempionātā regbijā-15. Rullis uzsvēra, ka komanda nešaubījās par savu spēju triumfēt un aktīvi strādāja, lai sasniegtu šo mērķi. “Pamatuzdevums ir izpildīts, un mēs esam apmierināti ar panākumu,” teica Rullis.

Stratēģija Baltijas Top līgai

Ņemot vērā gaidāmo Baltijas Top līgas spēli pret titulēto Lietuvas komandu “Baltrex”, Rullis uzsvēra, ka komanda ir mēģinājusi maksimāli taupīt spēkus, lai būtu gatavi šai svarīgajai spēlei. “Mēs zinām, ka “Baltrex” būs grūts pretinieks, tāpēc ir svarīgi, lai spēlētāji ir labi atjaunojušies un gatavi dot visu iespējamo laukumā,” skaidroja treneris.

Gaidāmā cīņa ar Lietuviešiem

Sestdienas spēle pret “Baltrex” solās būt aizraujoša, jo abām komandām būs ko pierādīt. Rullis norādīja, ka “Baltrex” ir titula ieguvēji un pieredzējuši spēlētāji, taču viņa vadītā komanda ir apņēmības pilna cīnīties par uzvaru. “Mēs esam gatavi un gribam parādīt, ka esam cienīgi konkurenti,” piebilda Rullis.

Verdikts pirms svarīgās spēles

“Baltic XL/Livonia” komandas treneris izteica pārliecību par savu spēlētāju spējām un norādīja, ka uzticamība un komandas gars ir galvenie faktori, kas varētu nodrošināt panākumus pret “Baltrex”. “Nešaubāmies par uzvaru un esam motivēti doties laukumā,” noslēdz Rullis.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas