• 2024. gada 27. jūlijs 16:58
  • Delfi
  • 6

Šāvēji Rašmane un Strautmanis komentē Parīzes sacensības

Lauris Strautmanis: Olimpisko spēļu debija un nelielās kļūdas

Latvijas šāvējs Lauris Strautmanis, kurš piedalījās savās pirmajās Olimpiskajās spēlēs, atklāja, ka viņam neizdevās iekļūt finālā, ko lielā mērā veicināja dažas mazās kļūdas. Sarunā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) sportists atzina, ka pieredze bija neizmērojama, tomēr viņš jūtas vīlies, ka nespēja īstenot savas cerības.

Mazās kļūdas: Uzsvars uz precizitāti

Strautmanis uzsvēra, ka šaušanā pat niecīgas kļūdas var radīt lielas sekas. “Katrā sālē ir svarīgas smalkas detaļas, un, ja kaut kas neiet tā, kā plānots, tas var ietekmēt gala rezultātu. Es šoreiz nespēju pilnībā koncentrēties, un tas izvērās lielā neveiksmē,” sacīja sportists.

Rašmane: Pētījums un noskaidrošana

Parīzes sacensībās piedalījās arī Laura kolēģe, šāvēja, Elīna Rašmane, kas komentēja ne tikai savu sniegumu, bet arī vispārējo situāciju mūsu komandā. Viņa norādīja, ka ir būtiski mācīties no kļūdām: “Katras sacensības ir iespēja attīstīties. Mēs esam apņēmušies analizēt mūsu izpildījumu, lai nākamajās spēlēs varētu parādīt labākus rezultātus.”

Optimisms nākotnei

Neskatoties uz saspringto situāciju, gan Strautmanis, gan Rašmane izteica optimismu par nākamajām sacensībām. “Es ticu, ka turpināsim cīnīties un uzlabot savus rezultātus. Mēs esam pierādījusi, ka varam konkurēt augstā līmenī,” uzsvēra Rašmane. Latvijas šaušanas komanda joprojām saglabā cerības uz panākumiem, mācoties no pieredzēm un pielāgojoties jaunajiem izaicinājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas