"Sharks" murgs turpinās – NHL sezona iesākta bez uzvarāmNHL
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 09:48
  • TV3
  • 5

"Sharks" murgs turpinās – NHL sezona iesākta bez uzvarām

Sankcijas Sanhosē "Sharks"

Sanhosē “Sharks” NHL sezona turpinās ar dramatisku neveiksmju sēriju, jo svētdienas mačā pret Kolorādo “Avalanche” komanda cieta savu sesto zaudējumu pēc kārtas. Šī situācija padara “Sharks” par vienu no sliktākajām komandām līgā, un līdzjutēji arvien vairāk uztraucas par nākotni.

Kolorādo "Avalanche" izcīna uzvaru

Kolorādo “Avalanche” ar spēcīgu sniegumu izdevās pārspēt “Sharks” un apstiprināt savu pozīciju playoff cīņās. Šī uzvara ne tikai sniedza skaidru atspēriena punktu Kolorādo komandai, bet arī izcēla “Sharks” vājās vietas aizsardzībā, kas šajā sezonā ir bijusi liela problēma.

Cita komandu panākumi

Kaut arī “Sharks” joprojām meklē savu pirmo uzvaru, divas citas komandas, Losandželosas “Kings” un Vinipegas “Jets”, spēja gūt panākumus savās spēlēs. “Kings” uzvarēja savā mačā ar pārliecinošu sniegumu, kamēr “Jets” turpināja savu uzvaru sēriju, uzlabojot savu pozīciju Rietumu konferencē.

Viedokļi un nākotnes perspektīvas

Hokeja analītiķi un līdzjutēji ir satraukti par “Sharks” sniegumu šajā sezonā. Daži uzskata, ka komandai nepieciešamas pārmaiņas, lai atgūtu savu iepriekšējo formu, savukārt citi uzskata, ka ir jāsniedz laiks jaunajiem spēlētājiem, lai viņi pielāgotos NHL līmenim. Neskatoties uz grūtībām, komandas vadība un līdzjutēji cer, ka tuvākajās spēlēs “Sharks” beidzot izcīnīs savu pirmo uzvaru.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas