Berlīnes "Union" pēc septiņām kārtām virs "Eintracht" un Dortmundes; Marseļai 5:0Futbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Berlīnes "Union" pēc septiņām kārtām virs "Eintracht" un Dortmundes; Marseļai 5:0

Berlīnes "Union" triumfs Bundeslīgā

Vācijas futbola Bundeslīgā šomēnes Berlīnes "Union" komanda ir pierādījusi savu spēku, sasniedzot izcilus rezultātus. Pēc smagas cīņas ar Dortmundes "Borussia" komanda, kas noslēdzās ar 2:1 uzvaru, "Union" turpināja veikt vēl vienu soli pretī panākumiem.

Uzvara pār Ķīles "Holstein"

Vakar Berlīnes "Union" pievienoja vēl vienu uzvaru savai uzvaru sērijai, šoreiz visai pārliecinoši 2:0 pār jaunpienācēju Ķīles "Holstein". Šī uzvara nostiprināja "Union" pozīcijas bundeslīgā un ļāva komandai pakāpties augstāk kopvērtējumā.

Kopvērtējuma izmaiņas un nākamie izaicinājumi

Ar šo uzvaru "Union" ir iekļuvis pirmajā pieciniekā, kas liecina par komandas izaugsmi un labajiem sniegumiem šajā sezonā. Nākamais izaicinājums gaida, un komandas fani ar nepacietību gaida, kā "Union" turpinās attīstīt savu spēli un cer uz vēl lielākiem panākumiem.

Marseļa gavilē ar 5:0 uzvaru

Parallelā notikumiem Vācijas bundeslīgā, citviet Eiropā Marseļas komanda guvusi iespaidīgu uzvaru ar 5:0. Šī demonstratīvā uzvara noteikti pievērsta arī plašāku mediju uzmanību un pastiprināja komandas reputāciju. Berlīnes "Union" un Marseļas rezultāti liecina par aizraujošiem mēnešiem futbolā, ko fani noteikti novērtēs visā kontinentā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas