Putina izteikumi kārtējo reizi sociālajos tīklos izraisa smieklusPasaulē
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 13:15
  • NRA
  • 4

Putina izteikumi kārtējo reizi sociālajos tīklos izraisa smieklus

Putina izteikumi BRICS samitā

Krievijas prezidents Vladimirs Putins, piedaloties BRICS samitā, izteicis skaļus apgalvojumus par Krievijas armiju. Viņš to nodēvēja par vienu no "kaujai gatavākajām un tehnoloģiski labākajām pasaulē". Šis paziņojums ir izraisījis plašu diskusiju un reakcijas gan starptautiskajā televīzijā, gan sociālajos tīklos.

Sociālās tīklu reakcijas

Sociālo tīklu lietotāji visā pasaulē nespēja noturēt savas emocijas un daudzi sāka izsmejot Putina pārliecību par Krievijas armiju. Twitter, Facebook un Instagram ir parādījušies daudzi memi un joki, kuros tiek akcentēta Krievijas militārā situācija un tās tehnoloģiskā attīstība. Daudzi lietotāji salīdzina Putina izteikumus ar reālo situāciju frontēs, izsmejot Krievijas stratēģijas trūkumus.

Starptautiskās reakcijas

Putina izteikumi nav palikuši nepamanīti arī starptautiskajā politikā. Kritiķi apgalvo, ka šādi apgalvojumi tikai apstiprina Krievijas izolāciju un vispārēju nespēju atzīt realitāti. Daudzi analītiķi apgalvo, ka Putina retorika liek domāt par valsts nesagatavotību, kas savukārt var tikai pastiprināt spiedienu uz Krieviju starptautiskajā arēnā.

Secinājums

Putina paziņojumi ir pierādījuši, ka Krievijas prezidents joprojām cenšas saglabāt savu autoritāti, pat ja ļaudis viņa vārdus uztver ar izsmieklu. Sociālo mediju reakcijas liecina, ka cilvēki ir pārtraukuši baidīties izteikties par valdību un tās nostāju, kas ir kārtējais pierādījums mūsdienu sabiedrības aktīvismam, īpaši attiecībā uz politiku un militāriem konfliktiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas