Uz nenoteiktu laiku tiks slēgts viens no Vecrīgas zināmākajiem klubiemRīgā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 14:52
  • NRA
  • 5

Uz nenoteiktu laiku tiks slēgts viens no Vecrīgas zināmākajiem klubiem

Depo slēgšanās paziņojums

Vecrīgā, kultūras un naktsdzīves centrā, nākamās nedēļas laikā uz nenoteiktu laiku tiks slēgts viens no pazīstamākajiem alternatīvās un pagrīdes mūzikas klubiem un bāriem – "Depo". Par to informējuši paši kluba pārstāvji sociālajā platformā "Facebook".

Aizkustinošs brīdis kultūras dzīvē

"Depo" ir kļuvis par neaizvietojamu vietu, kur pulcējas ne tikai mūzikas fani, bet arī mākslinieki un radošās personības. Klubs sen jau ir ieņēmis sava veida kultūras simbolu statusu Vecrīgā, piedāvājot plašu alternatīvās mūzikas koncertu programmu un bāra piedāvājumu.

Iemesli slēgšanai

Kaut arī kluba pārstāvji nav snieguši sīkāku informāciju par slēgšanas iemesliem, šāds paziņojums ir radījis bažas un spekulācijas par to, kas nākotnē varētu notikt ar šo mūzikas vietu. Vairāki apmeklētāji izsaka nožēlu, ka nespēs izbaudīt gaidāmos koncertus un kultūras pasākumus.

Sabiedrības reakcija

Sociālajos tīklos jau sākušas parādīties pirmās reakcijas uz šo ziņu. Daudzi apmeklētāji dalās savās atmiņās par "Depo" un pauž cerību, ka šī slēgšana būs pagaidu risinājums, nevis galīgs noslēgums. Pašlaik tiek aicināti visi interesenti sekot līdzi jaunumiem, kas saistīti ar klubu, un atbalstīt alternatīvās mūzikas skatuvi.

Noslēgumā

"Depo" slēgšana ir liels zaudējums Vecrīgas kultūras ainavai un liecina par plašākām problēmām, ar kurām saskaras alternatīvās mūzikas vietas. Mēs ceram, ka klubs tuvākajā nākotnē atkal atvērs savas durvis un turpinās iepriecināt apmeklētājus ar izcilu mūziku un radošām iecerēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas