"Vienmēr esmu sapņojis šeit strādāt!": Donalds Tramps piestrādā "McDonald's", cenšoties iekarot izšķiroši svarīgās Pensilvānijas balsisĀrzemēs
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Vienmēr esmu sapņojis šeit strādāt!": Donalds Tramps piestrādā "McDonald's", cenšoties iekarot izšķiroši svarīgās Pensilvānijas balsis

Trampa negaidītā pieredze McDonald's

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps svētdien piesaistīja plašu uzmanību, apmeklējot "McDonald's" ēstuvi Fīstervilā-Trevosā, Pensilvānijā. Šis pasākums norisinājās laikā, kad vaļasprieks un politiskā stratēģija saplūst, un Tramps izmantoja šo iespēju, lai tuvoties vēlētājiem, kas fundamentalizē būs izšķiroši viņa ceļā uz atkārtotu prezidenta amatu.

Pensilvānija - izšķirošā štata loma

Pensilvānija, kā viens no svēto griezēju štatiem, ir atslēga 5. novembra vēlēšanām, kurās Trampam būs jākonkurē ar pašreizējo viceprezidenti Kamalu Harisu. Apmeklējums "McDonald's" ir vairāk nekā tikai simbolisks žests; tas kalpo kā stratēģija, lai uzrunātu vietējos vēlētājus un parādītu sevi kā pieejamu un saprotamu līderi.

Trampa pieredze pie darba skapja

Apmeklējuma laikā Tramps iejutās darbinieka ādā, gatavojot kartupeļus frī un apkalpojot klientus pie lodziņa. "Vienmēr esmu sapņojis šeit strādāt!" viņš jokoja, pievēršot uzmanību mediju kamerām. Šis gājiens ne tikai palīdzēja Trampam parādīt savu humora izjūtu, bet arī ļāva viņam iejusties ikdienas darbiniekos un uzsvērt viņa pieeju, kas vērsta uz darba cilvēku atbalstīšanu.

Atkārtošanās uz varbūtību

Trampa centieni izcelties Pensilvānijas tirgū var izrādīties izšķiroši, īpaši pēc neveiksmēm 2020. gada vēlēšanās. Šī stratēģija varētu palīdzēt atjaunot viņa popularitāti, runājot tieši ar uzņēmēju un strādājošo cilvēku pieredzēm, jo viņš meklē veidus, kā atjaunot savus atbalstītājus gan no republikāņu, gan neatkarīgo vēlētāju vidū. Šis Trampa pieredzes mirklis "McDonald's" var būt mazs, bet tā ir soli tuvāk 5. novembra vēlēšanām un liecina par politisku kampaņu, kas cenšas būt tuvāka reālajiem cilvēkiem un viņu ikdienas dzīvei.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas