Uz nenoteiktu laiku Vecrīgā slēgs klubu DepoZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Uz nenoteiktu laiku Vecrīgā slēgs klubu Depo

Kluba Depo slēgšana Vecrīgā

No nākamās nedēļas Vecrīgā būs slēgta mūzikas koncertu vieta un bārs "Depo". Kluba pārstāvji ir paziņojuši, ka slēgšana notiks uz nenoteiktu laiku. Šis lēmums ir radījis satraukumu ne tikai mūzikas faniem, bet arī visai Rīgas kultūras kopienai.

Alternatīvās mūzikas emblēma

Klubs "Depo" ir pazīstams kā alternatīvās un pagrīdes mūzikas koncertu vieta, kas jau daudzus gadus sniedz iespēju vietējiem un starptautiskiem māksliniekiem uzstāties. Tas ir kļuvis par nozīmīgu kultūras centru, kurā regulāri notiek koncerti, pasākumi un deju balles. Daudzu mūziķu karjeras ir uzsāktas tieši šajā iestādē, padarot to par svarīgu kultūras ikonu.

Sabiedrības reakcija

Sociālajos tīklos daudzus atrisinājumus komentējuši gan fani, gan mākslinieki. Zināmie latiņa, kā arī jaunie mākslinieki pauž savu nožēlu par šādu lēmumu, uzsverot, cik svarīgs ir šāds kultūras punkts ne tikai māksliniekiem, bet arī vietējiem jauniešiem un Rīgas naktsdzīvei kopumā.

Nākotnes perspektīvas

Līdz ar kluba slēgšanu paliek neskaidras nākotnes perspektīvas. Nezināms, cik ilgi Depo būs slēgts un kādi iemesli ir šādam lēmumam. Līdz tam Rīgā būs jāmeklē alternatīvas vietas mūzikas atbalstīšanai un kultūras pasākumu norisei. Mūzikas cienītāji gaida turpmākos jaunumus un cer uz kluba atvēršanu tuvākajā nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas