Minces saimniece dodas viņsaulē, un radinieki kaķenīti nogādā patversmēDzīvnieki
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 11:02
  • TV3
  • 4

Minces saimniece dodas viņsaulē, un radinieki kaķenīti nogādā patversmē

Tragiska ziņa par mīļo kaķenīti

Šodien dzīvnieku patversme “Dzīvnieku draugs” paziņojusi par jauno iemītnieci – kaķenīti Minci, kura sēro par savu saimnieci, kas nesen aizgājusi mūžībā. Mince, kas iepriekš dzīvoja siltās mājās, tagad meklē jaunu ģimeni, kas sniegs viņai mīlestību un rūpes.

Sirsnīgā saimniece un viņas mīļotā kaķenīte

Mincē pēc saimnieces nāves ir palicis liels tukšums. Viņi bija neapvienojama pāra simbols, un viņu saikne bija patiešām īpaša. Daudzi kaķu īpašnieki zina, cik grūti ir zaudēt mīļoto dzīvnieku draugu, un tagad arī Minci gaida līdzīgs liktenis, jo viņa joprojām ir zaudējusi savu līdzgaitnieci.

Aicinājums sniegt jaunu sākumu

Dzīvnieku patversme “Dzīvnieku draugs” aicina ikvienu, kas varētu sniegt Mincei jaunas mājas, nākt palīgā. Kaķenīte gaida mīļu un saprotošu īpašnieku, kurš palīdzētu viņai atgūt dzīvesprieku un siltumu. Patversmes darbinieki uzsver, ka Mince ir mierīga un mīļa kaķenīte, kas alkst pēc uzmanības un aprūpes.

Kā jūs varat palīdzēt?

Ikviens, kas vēlas adoptēt Minci vai sniegt atbalstu dzīvnieku patversmei, ir laipni gaidīts. Jūs varat apmeklēt “Dzīvnieku draugs” patversmi, lai iepazītos ar kaķenīti un sniegtu viņai jaunu māju. Katra minūte pavadīta ar dzīvnieku var mainīt viņa dzīvi uz labāku, un Mincē tas ir ārkārtīgi svarīgi šajā grūtajā laikā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas