Šveices savdabīgā vieta, kas 12 stundas ir "nogriezta" no pārējās pasaules: kā tur nokļūtBizness
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Šveices savdabīgā vieta, kas 12 stundas ir "nogriezta" no pārējās pasaules: kā tur nokļūt

Šveice – kalnu paradīze

Šveice ir pazīstama ar savām brīnišķīgajām ainavām, kur kalnu virsotnes un gleznainas ielejas aizrauj ceļotājus no visas pasaules. Ar tūkstošiem Alpu namiņu un grūti pieejamām viesnīcām, valstī ir daudz vietu, kur var izvēlēties atrašanos pietuvinātu dabai. Tomēr “Alp Grüm” ir vieta, kas izceļas ar savu unikālo raksturu, kā arī dīvaino situāciju, kas ļauj tai uzstādīt katra ceļotāja sapņa indikators.

Alp Grüm – pasaules nobeigums

Alp Grüm, kas atrodas pie Berninas pārejas, ir vieta, kas 12 stundas ir "nogriezta" no pārējās pasaules. Tā izvietota 2,091 metru augstumā virs jūras līmeņa un pieejama tikai caur elaborate kalnu takām un dzelzceļiem. Šī vieta ir unikāla ar to, ka ceļotāji bieži ierodas šeit, lai izjustu brīvību un miers, ko sniedz attālinātība no apgrūtinošajām ikdienas rūpēm.

Kā nokļūt uz “Alp Grüm”?

Lai nonāktu “Alp Grüm”, vispirms nepieciešams doties uz St. Moritz vai Tirano Itālijā, kur jūs varat uzsākt savu ceļojumu ar vilcienu. Ceļojot ar Berninas ekspress vilcienu, jūs izbaudīsiet elpu aizraujošus skatus uz kalniem, gleznainām ielejām un sniegotiem virsotnēm. Pārsteidzošā kārtā vilciens ved jūs gandrīz tieši uz “Alp Grüm”, kur varēsiet izbaudīt īpašo viesnīcu atmosfēru un tradicionālo šveiciešu virtuvi.

Vietas burvība un piedāvājums

“Alp Grüm” piedāvā unikālu pieredzi dabas mīļotājiem. Šeit ir pieejami pārgājieni kalnos, velosipēdu maršruti, kā arī iespējas baudīt vietējo kultūru. Viesnīcā jūs varat izbaudīt ne tikai brīnišķīgu skatu uz kalniem, bet arī pašmāju ēdienu, kas sagatavots ar mīlestību un rūpību. Šī vieta ir ideāla gan mierīgas atpūtas meklētājiem, gan tiem, kas vēlas piedzīvot adrenalīnu.

Noslēguma domas

“Alp Grüm” patiešām ir vieta, kas piedāvā cilvēkiem noiets pasaulē, kas ir pazūdusi no pārējās dzīves temps. Šo unikālo kalnu ciematu ir vērts apmeklēt, lai izjustu svaigo gaisu un brīnišķīgos dabas skatus. Un, lai gan ceļojums turp ved pa sarežģītām takām, pieredze ir tā vērta! Latvijā dzīvojošajiem un citiem ceļotājiem noteikti jāplāno vizīte uz šo Šveices brīnumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas