Renārs Uščins kļūst par otro rezultatīvāko handbolistu Bundeslīgas sezonāHandbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Renārs Uščins kļūst par otro rezultatīvāko handbolistu Bundeslīgas sezonā

Renārs Uščins izceļas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgā Latvijā dzimušais handbolists Renārs Uščins šobrīd ir kļuvis par otro rezultatīvāko spēlētāju. Pēc septiņām nospēlētām spēlēm Uščinam ir izdevies sasniegt ievērojamu 12 punktu atzīmi, kas liecina par viņa lielisko sniegumu laukumā.

Melsungen un Hannover-Burgdorf vienā līmenī

Šajā sezonā izcili veicas ne tikai Uščina komandai "Hannover-Burgdorf", bet arī viņa tautietim Daiņam Krištopānam un viņa komandai "Melsungen". Abas komandas šobrīd ir panākušas 12 punktu atzīmi, kas nodrošina stabilu pozīciju turnīra tabulā. Šāda rezultativitāte liecina par viņu izcilajām komandas spēlēm un ieguldījumu katra spēlētāja pusē.

Uzvara pret Flensburg-Handewitt

Vakar "Hannover-Burgdorf" izcīnīja svarīgu uzvaru pret favorīti "Flensburg-Handewitt", noslēdzot spēli ar rezultātu 31:30. Šī uzvara vēlreiz apliecināja Uščina un viņa komandas spējas sacensties ar labākajiem Vācijas handbola klubiem. Uščins, demonstrējot izcilu sniegumu, palīdzēja komandai izcīnīt svarīgus punktus, kas var kļūt izšķiroši sezonas garumā.

Nākamās spēles un skatītāju cerības

Arī turpmākās spēles solās būt aizraujošas, un skatītāji ar nepacietību gaida, kāds sniegums gaidāms no Uščina un viņa komandas biedriem. Uščins, būdams otrais rezultatīvākais handbolists Bundeslīgā, noteikti piesaistīs vēl vairāk uzmanības, un viņa personīgā statistika noteikti būs centrālā tēma turpmākajos mačos. Šis ir lielisks laiks, lai Latvijas handbola fani lepoties ar saviem talantiem, kuri ne tikai pārstāv mūsu valsti, bet arī sasniedz ievērojamus panākumus starptautiskā līmenī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas