Kāda zīmīga tikšanās liks pārdomāt dzīvi - horoskops visām zodiaka zīmēm no 21.10. līdz 27.10.Sievietēm
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Kāda zīmīga tikšanās liks pārdomāt dzīvi - horoskops visām zodiaka zīmēm no 21.10. līdz 27.10.

Vispārīgā prognoze nedēļai

Šī nedēļa, no 21. līdz 27. oktobrim, solās būt īpaši nozīmīga daudziem Zodiaka pārstāvjiem. Zvaigznes norāda uz iespēju piedzīvot svarīgas tikšanās, kas var likt pārdomāt ikdienas rutīnu un virzīt uz jauniem apvāršņiem. Necentieties steigties uz secinājumiem — virkni atklājumu un iespēju nesīs tieši šis laiks.

Auns (21.03. - 19.04.)

Auniem šī nedēļa būs piepildīta ar enerģiju. Varat sagaidīt jaunas iespējas darba sfērā, taču esiet piesardzīgi un rūpīgi izvērtējiet visus piedāvājumus. Tikšanās ar sen neredzētu draugu var lika jums domāt par dzīves prioritātēm.

Vērsis (20.04. - 20.05.)

Vērši, šonedēļ ir ieteicams pievērst uzmanību attiecībām. Sarunas ar mīļajiem var atklāt jaunas perspektīvas un risināt iepriekšējās domstarpības. Laba nedēļa, lai sakārtotu finanses un domātu par nākotnes plāniem.

Dvīņi (21.05. - 20.06.)

Šonedēļ Dvīņiem būs iespēja izpaust sevi radoši, un tas var novest pie interesantiem piedāvājumiem. Sargieties no pārspīlēšanas komunikācijā — skaidrība ir svarīga, īpaši biznesa jautājumos.

Vēzis (21.06. - 22.07.)

Vēžiem gaidāmas emocionālas debates šonedēļ. Svarīgi būs būt stingriem savās pozīcijās. Uzņēmība tiks novērtēta, taču izvairieties no nevajadzīgām konflikta situācijām. Sarunas ar ģimenes locekļiem var būt atklājošas.

Lauva (23.07. - 22.08.)

Lauvām šonedēļ jābūt uzmanīgām ar līderības ambīcijām. Neatkarīgi no situācijas, dodiet iespēju citiem izteikties. Sarunas ar draugiem var palīdzēt izšķirt neskaidrības un uzlabot attiecības.

Jaunava (23.08. - 22.09.)

Jaunavām svarīgi pievērst uzmanību veselībai un emocionālo labsajūtu. Šī nedēļa nesaistās ar straujiem soļiem, bet drīzāk aicina apsvērt ilgtermiņa idejas un plānojumus.

Svari (23.09. - 22.10.)

Svariem šis periods sniedz iespēju uzlabot profesionālās attiecības. Svarīgas sarunas un vienošanās var veidoties šajā laikā. Uzticieties savai intuīcijai, bet nebaidieties lūgt palīdzību.

Kravs (23.10. - 21.11.)

Kravs var piedzīvot intensīvu nedēļu, kad emocionālais fons var ietekmēt profesijas jomu. Laiks paskatīties uz lietām plašāk un atrast iekšējo mieru, izmantojot meditācijas vai citas relaksācijas metodes.

Strēlnieks (22.11. - 21.12.)

Strēlniekiem ir laiks apdomāt savus sapņus un vēlmes. Tiksiet mudināti veikt būtiskas izmaiņas, bet pirms soļu speršanas pārliecinieties, ka izsverat visus riskus.

Mežāzis (22.12. - 19.01.)

Mežāži, jūsu darba vide var piedzīvot jaunas pārmaiņas. Esiet gatavi piedāvājumiem un jauniem projektiem, bet rūpīgi izvērtējiet, kas ir vislabākais jūsu attiecībām.

Ūdensvīrs (20.01. - 18.02.)

Šonakt Ūdensvīriem ir jābūt atvērtiem jaunām idejām. Sarunas ar līdzīgu domājošiem ļaus apzināties jaunus ceļus un attiecību iespējas.

Zivis (19.02. - 20.03.)

Zivīm šī nedēļa sniegs iespēju izteikt emocijas. Nevilcinieties dalīties ar savām jūtām, tas var palīdzēt labāk saprast sevi un savu apkārtējo pasauli. Lai zvaigznes ved jūs uz priekšu šajā nedēļā, un lai katrs satiktais cilvēks sniedz jums atbildes uz jūsu jautājumiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas