Mogo/RSU hokejisti nesasniedz IIHF Kontinentālā kausa nākamo kārtuZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Mogo/RSU hokejisti nesasniedz IIHF Kontinentālā kausa nākamo kārtu

Vienīgā uzvara Rumānijā

Latvijas čempione "Mogo"/"Rīgas Stradiņa Universitāte" svētdien, 29. oktobrī, Rumānijā izcīnīja svarīgu uzvaru Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa izcīņas otrās kārtas turnīra trešajā mačā. Tomēr šī uzvara izrādījās nepietiekama, lai nodrošinātu vietu nākamajā turnīra kārtā.

Turnīra gaita un rezultāti

"Mogo"/"RSU" komanda, kurai bija jācīnās par iespēju iekļūt III kārtā, šajā turnīrā piedzīvoja grūtības, apvienojot trīs mačus, kur no tiem nācās piedzīvot zaudējumus. Pēc uzvaras pret Rumānijas komandu, liels spiediens gulēja uz atlikušajām spēlēm, taču trīs punkti turnīra tabulā, šķiet, izrādījās par maz, lai kvalificētos nākamajai kārtai.

Komandas sniegums un nākotnes perspektīvas

Treneru personāls un spēlētāji šķiet apzinās, ka, neskatoties uz ierobežoto panākumu turnīrā, ir jārīkojas, lai uzlabotu sniegumu un sagatavotos nākamajām sacensībām. “Mogo”/“RSU” sastāvs ir spēcīgs, bet turnīrā iznāca saskarties ar vairākiem nācējiem, kas atviegloja piedalīšanos. Nākotnē, komanda cer labāk izmantot iespējas un cīnīties par labākām pozīcijām IIHF turnīros.

Secinājums

Lai gan "Mogo"/"RSU" panākums Rumānijā bija nozīmīgs solis, tas, diemžēl, nebija pietiekams, lai kvalificētos IIHF Kontinentālā kausa nākamajai kārtai. Tomēr, komanda var gūt mācības no šīs pieredzes un turpināt pilnveidot savu spēli, cerot uz labākiem rezultātiem nākamajos uzņēmumos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas