No azartspēļu atkarības līdz muzikālai atdzimšanai - Andra Ērgļa godīgākā intervijaSievietēm
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

No azartspēļu atkarības līdz muzikālai atdzimšanai - Andra Ērgļa godīgākā intervija

Andra Ērgļa ceļojums no slavas līdz atdzimšanai

Savulaik iepazīts kā smaidīgs puisis ar tumšām matu šķipsnām, Andris Ērglis ir uzsācis jaunu dzīves posmu. Iepazīdamies ar viņa stāstu, varam secināt, ka dziedātāja ceļš nav bijis viegls. No labi audzināta skolotāja dēla līdz Latvijā atzītam solistam ar skaļu slavu, Ērglis ir piedzīvojis gan gaismas, gan ēnas momentus savā karjerā.

Atklātums par azartspēļu atkarību

Intervijā Andris atklāj savas cīņas ar azartspēļu atkarību, kas ietekmējusi ne tikai viņa personīgo dzīvi, bet arī karjeru. Viņš vairs nevēlas slēpties aiz tēliem un pretenzijām, bet gan vēlās dalīties savā stāstā, lai kļūtu par pozitīvu paraugu saviem bērniem un skolēniem.

Jaunais dzīves posms un muzikālā atdzimšana

Šobrīd Andris Ērglis ne tikai runā par savām vājībām, bet arī piedāvā klausītājiem jaunu muzikālo ierakstu, kas simbolizē viņa ceļu uz atdzimšanu. Viņa mūzika ir kļuvis par radošo izpausmi, vadoties no pieredzēm un emocijām, kas aggravē cilvēku katru dienu.

Skolotāja loma un ietekme uz jaunatni

Ērglis arī atzīmē, cik svarīgi ir būt par paraugu saviem skolēniem. Viņš māca sitaminstrumentu spēli un ar prieku dalās savā pieredzē un emocionālajā ceļojumā. Andrim šī loma ir ne tikai izglītojoša, bet arī terapija pašam sev, palīdzot veidot objektīvu skatījumu uz dzīvi un tās izaicinājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas