Pagājušās sezonas NHL vājākā komanda arī jauno sezonu sākusi ar sešiem zaudējumiem pēc kārtasSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Pagājušās sezonas NHL vājākā komanda arī jauno sezonu sākusi ar sešiem zaudējumiem pēc kārtas

Sanhosē "Sharks" turpina neveiksmju sēriju

Pagājušās sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) vājākā komanda, Sanhosē "Sharks", arī jauno sezonu ir uzsākusi ar iespaidīgu neveiksmju sēriju, piedzīvojot jau sešus zaudējumus pēc kārtas. Komandas sniegums ir radījis bažas gan līdzjutēju, gan hokeja ekspertu vidū, jo, šķiet, ka "Sharks" joprojām nespēj atrast savu spēles stilu un efektivitāti ledus laukumā.

Kolorādo "Avalanche" izcīna svarīgu uzvaru

Pagājušajā svētdienā Kolorādo "Avalanche" izcīnīja pārliecinošu uzvaru pret Sanhosē "Sharks", kas tikai pastiprināja viesu komandas neveiksmju sēriju. "Avalanche" spēlētāji demonstrēja augstu meistarību un saglabāja kontroli pār spēli visos tās posmos. Šī uzvara ir būtiska Kolorādo komandai, kas cenšas nostiprināt savu pozīciju sezonas sākumā.

Viņi nav vienīgie, kas svin panākumus

Citu komandu izpildījumā arī notika interesantas izmaiņas, jo Losandželosas "Kings" un Vinipegas "Jets" izcīnīja uzvaras savās spēlēs. Šie rezultāti liecina par konkurences pieaugumu līgā un to, ka katra komanda cīnās par savu vietu turnīra tabulā. Šīs uzvaras var kalpot kā motivācija citām komandām sacensties augstākā līmenī.

Uz nākotnes izaicinājumiem

Sanhosē "Sharks" nākotnes ceļš izskatās sarežģīts, un, ja komanda tuvākajā laikā neuzlabos savu sniegumu, var nākties saskarties ar nopietnām sekām. Hokeja fani un analītiķi gaida, kā "Sharks" spēs pārvarēt šo grūto posmu un atrast risinājumus, lai atgrieztos uz uzvarētāju ceļa. Cita starpā, būs interesanti redzēt, vai komanda nolems veikt kādas izmaiņas sastāvā vai stratēģijā, lai mainītu savu likteni šajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas