Pirmdiena būs mākoņaina, vietām gaidāms īslaicīgs lietusSabiedrība/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi

Pirmdiena būs mākoņaina, vietām gaidāms īslaicīgs lietus

Laika apstākļu prognoze 21. oktobrim

Pirmdiena, 21. oktobris, solās būt mākoņaina. Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes liecina, ka debesis brīžiem skaidrosies, taču vietās var gaidīt arī īslaicīgu lietu. Šāds laiks ir raksturīgs rudens periodam, kad gaiss kļūst vēsāks un laika apstākļi ir mainīgi.

Temperatūra un vējš

Laika apstākļu prognozēs tiek norādīts, ka gaisa temperatūra pirmdien būs no 7 līdz 12 grādiem pēc Celsija. Tas nozīmē, ka nepieciešams siltāk ģērbties, dodoties ārpusē. Turklāt ir gaidāmi mērens līdz stiprs vējš, kas noteikti ietekmēs sajūtu par temperatūru.

Ko sagaidīt nākamajās dienās

Lai gan pirmdienā gaidāmi mākoņi un īslaicīgs lietus, turpmākajās dienās laika apstākļi var nedaudz uzlaboties. Tomēr, kā ierasts šajā sezonā, iespējami turpinājumi par mākoņainiem un lietainiem laika posmiem. Iedzīvotājiem ieteicams sekot jaunākajām prognozēm, plānojot savas aktivitātes.

Ieteikumi iedzīvotājiem

Ņemot vērā gaidāmos laikapstākļus, iedzīvotājiem ieteicams ņemt līdzi lietussargus un siltākas apģērba kārtas. Tāpat, iespējams, ir vērts plānot ārpus telpām notiekošās aktivitātes saskaņā ar laikapstākļu prognozēm. Rudenis ir īpašs laiks, lai izbaudītu dabu, tomēr nepieciešams izdarīt to atbilstoši laika apstākļiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas