Turcijā klientus nelielai frizētavai palīdz piesaistīt putni
Dzīve un stils
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 07:54
  • LSM
  • 5

Turcijā klientus nelielai frizētavai palīdz piesaistīt putni

Unikālais putnu kolekcijas piesaistes veids

Turcijas dienvidaustrumu daļā, Kiziltepā, neliela frizētava ir izdomājusi oriģinālu veidu, kā piesaistīt klientus – tās īpašnieki izveidojuši iespaidīgu putnu kolekciju. Frizētava, kas parasti piedāvā pamata matu griezumu un kopšanas pakalpojumus, tagad kļuvusi par iecienītu vietu ne tikai pieaugušajiem, bet arī bērniem, kuriem parasti nepatīk apmeklēt friziera kabinetu.

Vecāku prieks par bērnu interesi

Šī unikālā pieeja ir guvusi lielu atzinību no vecākiem, kuriem parasti ir grūtības pierunāt bērnus apmeklēt frizierus. Bērni, reiz ieejot frizētavā un ieraudzījuši krāsainos putnus, kļūst daudz ieinteresētāki par matu griešanu. "Viņi var iztēloties, ka frizētava ir ne tikai vieta matu kopšanai, bet arī kā neliela zoo," stāsta kāda Kiziltepā dzīvojoša māte.

Pūķi un papagaiļi kā interesi rosinošs elements

Putnu kolekcijā ir gan krāsaini pūķi, gan zīdaini papagaiļi, kas ne tikai priecē acis, bet arī veicina izkustēšanos un sarunas starp bērniem un frizieriem. "Mēs apzināmies, ka bērniem ir nepieciešama neliela piepūle, lai justos ērti frizētavā. Mūsu putni palīdz mazināt stresu un rada draudzīgu atmosfēru," skaidro frizētavas īpašnieks.

Iespējams, iedvesma citiem uzņēmējiem

Šī frizētavas ideja var kalpot par iedvesmu citiem uzņēmumiem, kas strādā ar bērniem. Radoši risinājumi, kombinējot pakalpojumus ar izklaidi, var radīt ne tikai patīkamu pieredzi klientiem, bet arī veicināt uzņēmuma popularitāti. Kiziltepā šī pieeja jau pierādījusi savu efektivitāti, un ir interesanti redzēt, vai to pārņems citas frizētavas un veikali.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas